POS PubOrder baruri si restaurante
POS pentru baruri si restaurante. Click aici!
RSS Feed Directory
22732 feed-uri in director
Generator Declaratii/Adeverinte

Feed-uri din categoria Noutati Dezvoltatori:

Zoozle.ro

SEO | WordPress | Webdesign

GreatIdea.ro

Fara descriere!

TechNet Romania

Anunturi, noutati, evenimente sau initiative de training pentru profesioniEtii IT din Romania. Fluxul RSS se adreseaza managerilor Ei inginerilor IT care gandesc, proiecteaza, implementeaza sau opereaza sisteme IT bazate pe tehnologii Microsoft. Informatiile diseminate prin acest flux completeaza buletinul lunar TechNet Flash Romania pe care filiala in trimite profesioniEtilor IT abonati.

Servere Microsoft

Anunturi, noutati, evenimente sau initiative de training corelate cu produsele server Microsoft. Fluxul RSS se adreseaza managerilor Ei profesioniEtilor IT care gandesc, proiecteaza, implementeaza sau opereaza arhitecturi IT bazate pe tehnologii Microsoft. Informatiile diseminate prin acest flux completeaza buletinul lunar TechNet Flash Romania pe care filiala in trimite profesioniEtilor IT abonati.

Partner News

Anunturi, evenimente, programe de training, oferte promotionale Ei initiative ale filiale Microsoft Romania adresate firmelor IT din tara care sunt sau doresc sa devina parteneri Microsoft. Acest flux RSS vine in completarea buletinului e-mail lunar pe care filiala din Romania il trimite canalului de parteneri.

MSDN Romania

Anunturi importante, evenimente, cursuri Ei seminarii sau alte initiative pentru dezvoltatorii din Romania. Pentru a primi un set mai bogat de Etiri, va recomandam sa va abonati Ei la buletinele noastre e-mail lunare adresate dezvoltatorilor - MSDN Flash Romania Ei Solution Architect Newsletter Romania.

LUXmail Blog

Noutati it, review-uri jocuri, hardware, software

Bag tare in blogosfera romaneasca

De'ale internetului - fun, links, news, pics, blogs

Coder`s Daily News

fara descriere

BagaMare.ro / Stiri in pregatire

BagaMare.ro votes
Pagina:
1