POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1611 feed-uri in director
Feed - Toate

Feed - Toate

Despre Noi

 

 http://www.case-lemn-americane.ro/

SC 7STARS SRL are ca activitate principala construirea de case de lemn americane, case vacanta, case conventionale, avand in spate o activitate de 5 ani dobandita in SUA  iar in ultimi 4 ani si in Romania.

         Majoritatea  caselor din Statele Unite ale Americii si Canada sunt construite pe structura din lemn si multe din ele dateaza de peste 200ani si sunt locuibile si azi. In Europa de vest si in tarile nordice deja exista o traditie in ceea ce priveste constructia de  case de lemn (de exemplu Scotia, Finlanda, Suedia, Norvegia si   Elvetia).                    

         Stilul constructiv al acestor case imbina solutii simple si moderne, care le confera numeroase avantaje acestor case fata de constructile din caramida sau cele din lemn masiv. Alegerea acestui stil constructiv in SUA si Canada se bazeaza pe un volum foarte mare de cercetari efectuate asupra rezistentei, confortului termic, sanatatii si protectiei mediului.

          Aceste constructii de lemn se intretin foarte bine in timp si asigura toate conditiile de siguranta si confort. O casa de lemn  se adapteaza dupa toate stilurile arhitecturale si de design.

                   

       ALEGEREA INTELIGENTA - CASE DE LEMN AMERICANEAdauga in cos IMAGE_BUTTON_MORE_INFOCase conventionale
Case conventionale

    Firma noastra are in cadrul ei si specialisti in proiectarea si construirea caselor conventionale ( caramida sau BCA ). Va putem asigura aceasi atentie la detalii, profesionalism si un pret extrem de competitiv . 

            Va invitam sa ne contactati pentru a discuta proiectul dumneavoastra.Adauga in cos IMAGE_BUTTON_MORE_INFOFoisoare - Pergole
Foisoare - Pergole

 Fima noastra poate realiza o gama diversa de modele propuse de noi sau la cererea clientului. 

      Va invitam sa vizitati acest site iar apoi sa ne contactati pentru a discuta proiectul dumneavoastra.           Adauga in cos IMAGE_BUTTON_MORE_INFOTerase - Deck-uri
Terase - Deck-uri

Fima noastra poate realiza o gama diversa de modele propuse de noi sau la cererea clientului. 

      Va invitam sa vizitati acest site iar apoi sa ne contactati pentru a discuta proiectul dumneavoastra.             Adauga in cos IMAGE_BUTTON_MORE_INFOCabane Lemn
Cabane Lemn

Fima noastra poate realiza o gama larga de cabane din lemn moderne sau rustice care se adreseaza atat bugetelor modeste cat si clientilor pretentiosi .

          Va invitam sa vizitati acest site iar apoi sa ne contactati pentru a discuta proiectul dumneavoastra.Adauga in cos IMAGE_BUTTON_MORE_INFOCase lemn americane

   Firma noastra va prezinta o alternativa inteligenta, asa cum sa dovedit in SUA si Canada unde s-au facut numeroase cercetari comparative intre casele cu structura de lemn si cele conventionale, dovedinduse ca casele pe structura din lemn sunt superioare din toate punctele de vedere. 

          Casele de lemn sunt avantajoase atat din punct de vedere material cat si ca durata de executie. pentru cei ce prefera o viata sanatoasa, la fel de importanta este materia prima din care este construita casa . 

          Va invitam sa vizitati acest site iar apoi sa ne contactati pentru a discuta proiectul dumneavoastra.Adauga in cos IMAGE_BUTTON_MORE_INFO