POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1611 feed-uri in director

Fotbal pe bandă rulantă

Noua Polivalenta din Craiova a fost inaugurata
Craiova are o nouă Sală Polivalentă, inaugurată la diferenţă de 18 ani de la incendiul devastator care a distrus vehea arenă sportivă din Bănie. Frumoasă, ultramodernă şi extrem de dotată, Sala a fost inaugurată pe 10 noiembrie 2012, cu prilejul unei gale de K1. 
Amănunte mai multe aflaţi de pe siteul www.fotbal123.com. 

noreply@blogger.com (Marsania)

Da-ne like pe Facebook si ai stirile Fotbal123com
Noutăţile de pe www.fotbal123.com le poţi afla cel mai simplu de pagina oficială de pe Facebook. Cu un singur click eşti fanul blogului şi primeşti automat toate postările publicate.
Încearcă şi tu să devii fan FOTBAL123.com şi vei fii informat cu ştirile de ultimp oră din lumea sportului cu balonul rotund.

CLICK AICI


noreply@blogger.com (Marsania)

Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, in paragina
O poză spune cât 1.000 de cuvinte. Stadionul Ion Oblemenco din Craiova e în paragină, buruienile sunt de peste 2 metri. Echipa de fotbal Universitatea Craiova a fost distrusă, iar templul fotbalului oltean pare să devină o ruină. Citiţi un reportaj pe siteul www. fotbal123.com.
Aflaţi mai multe AICI

noreply@blogger.com (Marsania)

Aici ai noutătile de pe FOTBAL123.comUltimele ştiri de pe blogul fotbal123.com le găsiţi mai sus. De fapt,este un gadget care preia automat postările de pe Facebook şi Twitter.
Mai nou, Fotbal123.com puteţi asculta şi un post de radio online. Detalii AICI:

noreply@blogger.com (Marsania)

Ne-am mutat pe www.fotbal123.com!
Acest blog de fotbal s-a mutat pe un domeniu propriu şi a schimbat şi numele. Aşadar, ne puteţi citi pe noul blog Fotbal 123 (care continuă activitatea începută pe Fotbal pe bandă rulantă).
Citiţi blogul Fotbal 123 pe www.fotbal123.com


noreply@blogger.com (Marsania)

The Special Two, noul geniu al fotbalului
Urmaşul lui Mourinho face minuni la FC Porto. Villas Boas are 33 de ani şi e deja campion în Portugalia cu FC Porto. Mai mult, poate cuceri încă 2 trofee în 2011: Cupa Portugaliei şi Europa League. Află cine e noul geniu al fotbalului citind articolul complet pe www.fotbal123.com

noreply@blogger.com (Marsania)

Americanii au inventat Kronum, 5 sporturi într-unul
Americanii din Pennsylvania au inventat un nou sport care va revoluţiona lumea. Se cheamă Kronum şi combină elemente din 5 sporturi: fotbal, handbal, rugby, baschet şi polo. Amănunte şi imagini video pe www.fotbal123.com

noreply@blogger.com (Marsania)

Video: Deportivo La Coruna - Real Madrid 0-0

Deportivo La Coruna v Real Madrid
Caricato da wcphenix. - Guarda altri video di sport estremi.

noreply@blogger.com (Marsania)

Clasamentul primei ligi din România
Peste nici o lună reîncepe returul Ligii I la fotbal. Practic, de aici se reia circul nostru cel de toate zilele. Cine va lua campionatul sau cine va retrograda vom afla mai spre vară. Iată, aşadar, clasamentul, Ligii I:noreply@blogger.com (Marsania)

Un an nou fericit şi să vă dea Domnul tot ce doriţi!
Autorul blogului Fotbal pe bandă rulantă transmite sincere sărbători fericite tuturor cititorilor acestei pagini web, partenerilor din blogosferă, prietenilor şi tuturor microbiştilor. La Mulţi ani şi să vă dea Domnul tot ce doriţi în 2011! Să fie un an mai uşor decît cel care  acum e pe fugă, criza economică să dea ceva semne de revenire, iar în lumea fotbalului scandalurile să se numere pe degetele de la o mînă.noreply@blogger.com (Marsania)