POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1611 feed-uri in director

Descopera lumea Interferente.ro

Sarbatori si obiceiuri taranesti de primavara

Sarbatori si obiceiuri taranesti de primavara

Folclorul romanesc este plin de sarbatori dedicate naturii si bucuriei de a trai. In diferite zone ale tarii, satenii au diverse moduri de a se raporta la venirea primaverii. Unele dintre sarbatorile dedicate renasterii naturii ar fi:
Primavara incepe cu tine felicitare

Primavara incepe cu tine felicitare

 

Trimite femeilor deosebite din viata ta o felicitare simbolica de martie - martisor. Aceste felicitari de primavara pot inlocui cu succes florile si martisoarele cadou, insotite fiind de gandurile tale de bine.
Ghioceii flori de primavara

Ghioceii -  flori de primavara

 

Ghioceii sunt vestitorii primaverii. Cand vedem capetele mici, albe si deliate ale ghioceilor iesind din zapada stim ca iarna este pe sfarsite si putem exclama plini de bucurie ca primavara va sosi aducand prospetime si voiosie in sufletele noastre.
Picturi primavara

Picturi primavara

 

Totul infloreste fara nici o opreliste; daca in locul culorilor ar fi voci, o incredibila simfonie s-ar naste in inima noptii.” Rainer Maria Rilke

 

Din inclestarea frigului cu razele soarelui, a intunericului cu lumina, dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor, invinge viata, soarele si PRIMAVARA. Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara... las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire...

 
Flori de primavara planse de colorat

Flori de primavara - planse de colorat

 

Florile de primavara sunt cele care ne insufla sentimental de renastere, innoire, bucurie si fericire. Fie ca vorbim de branduse, bujori, ghiocei, frezii, irisi, lacrimioare, lalele, liliac, narcise, viorele, violete, toporasi sau zambile, primavara nu ar mai fi la fel de frumoasa fara farmecul si parfumul lor.

 

 
Astenia de primavara

Astenia de primavara

 

Odata cu venirea primaverii, natura renaste si ne bucuram ca am scapat de iarna. Dar de multe ori venirea primaverii aduce cu ea si anumite simptome care ne fac sa ne intrebam daca ceva este in neregula cu noi. Ne simtim din ce in ce mai obositi, mai tristi, fara chef de viata, ne dorim sa dormim si sa ne odihnim mai mult. Toate aceste tulburari pot avea ca si cauza principala asa numita astenie de primavara.
Primavara planse de colorat

Primavara - planse de colorat

 

Primavara … ce cuvant frumos … ce anotimp minunat. Natura isi imbraca din nou haina verde si se accesorizeaza cu flori splendid colorate. E bucurie pretutindeni. Oamenii sunt mai fericiti si mai motivati lucrand de zor in gradini sau facand alte activitati specifice primavarii. Pasarile isi constuiesc cuiburi, copacii infloresc, gazele se bucura de soare.

 
Poezii de primavara

 Poezii de primăvară


Sosirea rândunicii
George Coşbuc
Rândunica a sosit,
Primăvara vine.
Iată mugurii-nfloresc,
Grădiniţele-nfloresc,
Tot e viu şi-ntinerit
Căci e cald şi bine.
Ger, zăpadă, tot s-a dus,
Primăvara vine.
Răsărit-au mândre flori
Şi prin zări se văd cocori
Verde-i jos, senin e sus,
Căci e cald şi bine!

 
Ghicitori despre primavara

Ghicitori despre primăvară

 

Astǎzi, în grǎdina mea

Am vǎzut dupǎ perdea

Cum o zânǎ frumuşicǎ

Iar dǎ viaţǎ la grǎdinǎ …

Cine-i oare zâna aceea?

(Primăvara)

 
Felicitari vintage primavara

Felicitari vintage primavara

 

Cu explozia ei de culori, flori, raze de soare si bucurie, primavara este un anotimp magic. Va punem la dispozitie o colectie de felicitari vintage de primavara pe care le puteti trimite celor dragi cu ocazia zilei de 1 Martie sau 8 Martie, zilei onomasticii sau zilei de nastere. De asemenea puteti posta imaginile vintage de primavara la avatar pe principalele retele de socializare: facebook, google+, messenger, twitter, digg, myspace etc. Sa aveti o primavara vintage minunata!