POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1611 feed-uri in director
GALAXY IMOB

GALAXY IMOB

Apartamente de Vanzare in Micro 11, Targoviste, Dambovita
Glx48030523-Vanzare apartament 2 camere Targoviste . Va prezentam in vederea vanzarii un apartament cu doua camere , situat la etajul 4 intr-un bloc in cartierul micro 11 , in imediata vecinatate a liceului Pedagogic , colegiul Cantacuzino. Apartamentul este prevazut cu contoare la toate utilitatile , ferestre cu geam termopan , usa metalica la intrare ,usi interiore noi , geam de aerisire baie .. Pret vanzare : 34000 euro, negociabil.



Apartamente de Inchiriere in Micro 9, Targoviste, Dambovita
Inchiriere apartament 2 camere confort 2 Targoviste Micro 9 Se ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere situat la etajul 3 intr-un bloc cu 4 nivele din Micro 9, aproape de Restaurantul Toscany, Piata 1Mai, la 5 minute de Centrul Orasului. Imobilul este confort 2, compus din: hol + baie bucatarie sufragerie + dormitor. Ca si imbunatariri regasim: - centrala termica - tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan - gresie, faianta, parchet laminat - usi interioare MDF - usa din metal la intrare Pretul de inchiriere este de 1000 lei / luna, apartamentul fiind mobilat si utilat confom foto.



Apartamente de Inchiriere in Aleea Trandafirilor, Targoviste, Dambovita
Glx48030423- Inchiriere apartament 2 camere Aleea Trandafirilor , Tragoviste . Va prezentam in exclusivitate o noua oferta de inchiriere apartament format din 2 camere , situat la etajul 2 al unui imobil cu 4 nivele . Apartamentul se afla n cartier Aleea Trandafirilor , in imediata vecinatate a Scolii Coressi , a gradinitei si a Teatrului Tony Bulandra . Apartamentul este renovat complet , dispune de toate imbunatatirile , este mobilat si utilat complet . Pret inchiriere : 300 euro/luna



Apartamente de Vanzare in Micro 9, Targoviste, Dambovita
Vanzare apartament 3 camere nedecomandat Targoviste Micro 9 Se ofera spre vanzare apartament cu 3 camere nedecomandat situat la etajul 4 intr-un bloc cu acoperis din Micro 9. Imobilul este confort 2, compus din: hol + bucatarie + baie + sufragerie + 2 dormitoare. Ca si imbunatatiri regasim: - centrala termica - gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila, usa din metal la intrare Pretul de vanzare este de 40 000 euro negociabil.



Apartamente de Vanzare in Micro 12, Targoviste, Dambovita
Apartament 3 camere decomandat Galaxy Imob va prezinta o noua oferta a unui apartament cu 3 camere luminos , situat la parterul unui bloc cu 4 etaje , intr-o zona linistita din m 12 , aproape de magazine , statie de autobuz , Liceul Pedagogic , etc. Imobilul este format din : living , 2 dormitoare , bucatarie , baie si un hol foarte incapator . Poate fi achizitionat atat ca si spatiu locativ , investitie pentru inchiriere ulterioara sau pentru un cabinet medical . Pretul de vanzare este de 59.000 euro .



Apartamente de Vanzare in Micro 11, Targoviste, Dambovita
Glx48030323- Vanzare apartament 2 camere Targoviste . Galaxy Imob Targoviste , va prezinta o noua oferta de vanzare formata din apartament cu 2 camere , confort 1 , semidecomandat , situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 nivele. Apartamentul se vinde mobilat si utilat , este partial renovat , dispune de centrala termica , ferestre cu geam termopan iar scara este frumoasa renovata , curata cu locatari linistiti . Pret vanzare : 44000 euro , Negociabil



Apartamente de Vanzare in Micro 9, Targoviste, Dambovita
Apartament 3 camere - etaj 2 M 9 Galaxy Imob va recomanda spre achizitie acest imobil situat la etaj intermediar , situat in imediata apropiere de Scoala , gradinita , cresa , Minimarket , Piata 1 Mai , etc . Este format din : living , 2 dormitoare , 2 holuri , bucatarie , baie si balcon . Se vinde partial mobilat . Datorita etajului , faptul ca este un imobil luminos si calduros , vi-l recomand spre achizitie . Pretul de vanzare este de 58.500 euro .



Apartamente de Vanzare in Ultracentral, Targoviste, Dambovita
Vanzare apartament 3 camere decomandat Targoviste Central Se ofera spre vanzare apartament deosebit situat la etajul 1 intr-un bloc cu 6 nivele din Centrul Orasului Targoviste, cu acees facil la Parcul Mitropoliei, Supermarket-uri, banci, aproape de Magazinul Muntenia si Prefectura. Imobilul este decomandat, confort 1, detine o suprafata generoasa fiind frumos compartimentat/modificat. Ca si imbunatatiri regasim: - centrala termica - izolatie termica - aer conditionat - parchet laminat - usi interioare lemn masiv, din metal la intrare - tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan - gresie, faianta, glet, vopsea lavabila Pretul de vanzare este de 90 000 euro. Mentionez faptul ca, se vinde mobilat si utilat conform foto.



Apartamente de Inchiriere in Micro 6, Targoviste, Dambovita
Apartament 2 camere - semidecomandat - M 6 Galaxy Imob va prezinta o noua oferta de inchiriat a unui apartament frumos , mobilat si utilat complet , aproape de restaurantul Vatra . Acesta se afla la parter , cu toate intalatiile schimbate iar baia are geam de aerisire . In apropiere avem scoli , gradinite . Acesta este format din living , dormitor , bucatarie , 2 holuri si baie . Pretul de inchiriere este de 1.000 lei + o luna garantie + jumatate din valoarea unei chirii - comision .



Case / Vile de Vanzare in Central, Targoviste, Dambovita
Glx48030123- Vanzare casa central / ultracentral Targoviste . Va prezentam in vederea vanzarii casa situata in Targoviste , zona centrala , in imediata apropiere a zonei ultracentrale , apropae de Spitalul Judetean . Casa se desfasoae pe 3 nivele , P+et1+et2. Proprietatea este deosibita , amplasata pe o strada linistita , ideala ata pentru rezidenta , cat si pentru clinica sau pentru orice afacere. Casa este finisata in proportie de 100% si poate fi utilizata cu succes in amenajarea a trei apartamente de locuit distincte, total independente. Totodata, este ideala pentru amenajarea unei clinici private. Este racordata la gaze naturale, curent electric , apa si canalizare , dispune imbunatatiri :ferestre cu geam termopan , centrala proprie gaz Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon la: 0752098912