POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1609 feed-uri in director

Syscom Elco

Stroboscop cu LEDuri
Kit neasamblat, stroboscop cu leduri, produs de Syscom Elco.

Specificatii Tehnice
Cumpara SYSKIT_003
 • Tensiunea alimentare: 12 Vdc / 150mA;
 • Reglare timpi clipire;

Ce face acest montaj?

Montajul prezentat este un stroboscop cu LED-uri. Stroboscopul sau lampă stroboscopică este un dispozitiv folosit pentru a produce lumină pulsatorie. Stroboscoapele sunt folosite în aplicații industriale și științifice, în cluburi unde sunt folosite pentru a da iluzia unei mișcări lente/încetinite (vezi efect stroboscopic) și la luminile anti-coliziune pentru avioane.

Cum funcționează?
 • se alimentează montajul cu tensiunea de alimentare specificată.
 • se reglează sensibilitatea cu ajutorul semireglabilului astfel încât sa obtinem ce lumina pulsatorie dorim.

Produsul poate fi achizitionat din magazinul Syscom Elco din Strada Maica Domnului, nr. 45 sau pe internet de pe magazinul online Syscom Elco.

noreply@blogger.com (Syscom Elco)

Becuri XENON in magazinul Syscom Elco
Syscom Elco va pune la dispozitie si instalatii/becuri XENON.Aspecte generale despre montajul unui kit XENON

Va trebui sa schimb farul daca doresc lampa xenon?
Nu este necesara schimbarea farului, doar becul "xenon" se va monta în locul becului de halogen. Se va amplasa sistemul electronic in spatiul motor si se vor efectua racordurile la sistemul electric al autovehiculului.

Lampa de xenon poate fi instalata ulterior în orice fel de autovehicul, motocicleta?
În cazul în care autivehiculul are becuri halogene, atunci aceasta este probabil conform standardului, deci este compatibila cu becurile standardizate si poate fi instalata fara dificultati.

Corpul de iluminat sau amalgamul nu este avariat în timpul functionarii lampii xenon?
Fata de cei 55 wati ai becului clasic de halogen, becul xenon ia doar 35 wati, astfel are o temperatura mai scazuta decât becul halogen si deci nu produce nici un fel de daune. (Fata de becurile de halogen cu randament sporit de 80-100 wati, care, pe lânga multe alte dezavantaje, sunt si neregulamentare, produc o lumina mult mai scazuta decat becurile HID xenon).

De ce nu recomandam instalatie xenon cu numar Kelvin mai ridicat?
Temperatura coloristica a becului xenon cu numar Kelvin mai ridicat distorsioneaza perceperea culorii, iar ochiul uman nu este destul de sensibil în acest domeniu. Nuanta albastruie a asfaltului umed absoarbe în mod semnificativ lumina albastra puternica.

Cât de complicata este instalarea unui kit xenon?
lnstalarea înseamna schimbarea becului si amplasarea balasturilor(drosere) în spatiul motor. Nu necesita cunostinte profesionale deosebite, doar putina practica. Cu toate acestea, recomandam instalarea kitului HID de catre o persoana competenta, specialist în electronica autovehiculelor. lnstalarea nu presupune o interventie ireversibila, setul se bazeaza pe racordurile originale ale vehiculului.

Nu orbim pe cei care se apropie din fata?
În cazul unei fixari corecte a becurilor, nu deranjeaza mai mult decât o lampa de xenon de fabrica.Curentul puternic al luminii este dat de un arc electric într-un glob de sticla cuart umplut cu gaz de xenon si alte saruri metalice. Becul de xenon nu contine filament.

In cât timp atinge instalatia xenon puterea de luminare maxima?
Dupa circa 5 secunde, avem la dispozitie 90% din puterea totala, iar dupa aproximativ un minut puterea totala.

Montarea unui kit xenon este reversibila?
Lampa de halogen originala poate fi reamplasata în câteva minute.

Instalatia xenon poate fi remontata pe alta masina?
Bineinteles ca da. Daca nu coincide tipul de bec, aceasta este singura piesa pe care va trebui sa o cumparati.

noreply@blogger.com (Syscom Elco)

Incarcator solar universal 2600mAh

Un incarcator solar este un dispozitiv care face conversia din energie solara in energie electrica.

Principiul de functionare al incarcatoarelor solare este simplu. Prin conversia fotoelectrica dispozitivul transforma energia luminoasa in energie electrica pe care o stocheaza intr-o baterie litiu-ion. Energia stocata in bateria interna poate fi folosita pentru incarcarea dispozitivelor electronice precum telefoane mobile, MP3/MP4, sau camere foto digitale.

Bateria interna a incarcatorului solar universal poate fi incarcata de la soare, de la reteaua de energie electrica, sau prin intermediul unui port USB. Timpul de incarcare al bateriei interne variaza in functie de modul de incarcare.

Cumpara Acum
Un astfel de dispozitiv este util in calatorii si drumetii, cand nu se poate utiliza o priza, dar si afara in casa sau la curte.

Incarcatorul solar universal de 2600mAh ofera un surplus de energie pentru cele mai multe dispozitive electronice (telefoane mobile, camere digitale, PDA, PSP, GPS, DV, MP3, MP4, etc). Incarcatorul este prevazut cu LED-uri care evidentiaza gradul de incarcare al bateriei interne (25%, 50%, 75%, 100%). Pachetul contine un alimentator 220VAC si adaptoare de alimentare pentru majoritatea marcilor de telefoane mobile.
 • Acumulator: Li-ion 2600mAh
 • Tensiune reglabila la iesire: 3.7V, 4.2V, 5.5V, 9V
 • Curent la iesire: 400-800mA
 • Panou solar: 0.8W
 • Timp incarcare telefon mobil: 1 ora
 • Timp incarcare prin panou solar: 8-10 ore
 • Timp incarcare la priza: 3-5 ore

noreply@blogger.com (Syscom Elco)

Pistol de lipit cu silicon

Cumpara Acum
Poate cea mai utila unealta cand vine vorba de lucru manual este pistolul de lipit cu silicon. Un astfel de pistol este usor de folosit si se preteaza pentru lipirea obiectelor din lemn, ceramica, plastic, carton, spuma poliuretanica sau materiale textile. Siliconul poate fi deasemenea folosit si pentru izolarea componentelor electronice. Lipirea cu silicon se realizeaza foarte rapid fiind sigura si permanenta.

Caracteristici pistol de lipit ZD-5B:

 • Putere: 20W
 • Timp de incalzire: 1 minut
 • Culoare: negru
 • Tub de silicon inclus

Cumpara acum pistolul de lipit cu silicon ZD-5B  la pretul de 10.5 LEI!
Oferta este valabila pana pe data de 22.07.2012.

noreply@blogger.com (Syscom Elco)

Oferta Saptamanii 18.06.2012 – 24.06.2012

Cumpara acum Statia de lipit ZD-99 si Ventilatorul pentru absorbtie fum ZD-153 la pretul de 150 LEI! Reducerea cumulata este de 16% din pretul individual al produselor.

Cumpara Acum

Caracteristici Statie de lipit:

 • Temperatura variabila (+100 ~ +500°C);
 • Ciocanul de lipit se poate inlocui;
 • Buton deschidere/inchidere cu indicator;
 • Dimensiunea buretelui 95x52mm;
 • Putere letcon: 48W

Caracteristici hota fum lipituri electronice:

 • Capacitate maxima de absorbtie de 1m3/minut;
 • Doua filtre de carbon ce pot fi inlocuite;
 • Putere: 23W
 • Dimensiuni: 220x168mm

noreply@blogger.com (Syscom Elco)

Izolator optoelectronic RS-232

Cumpara izolatorul optoelectronic RS232
Izolatorul optoelectronic de distanta mare RS-232 mareste distanta de lucru a interfetei seriale RS-232 pana la 12 kilometri. Pachetul contine 2 module ce lucreaza impreuna si care se alimenteaza din portul serial. Comunicatia se realizeaza in mod asincron la o rata de transmisie de pana la 57600bps.

Tensiunea de izolatie este 7500V instantaneu si 2500V continuu.

Un modul are dimensiunea de 62mm x 32mm x 18mm si cantareste 25 grame.

noreply@blogger.com (Syscom Elco)

Convertoare ICP DAS seria I-7000
Cumpara Convertor I-7520R
Seria I-7000 de convertoare ICP DAS este o familie de module de control si achizitii de date, ce asigura functii de conversie analog-digital, digital-analog, intrare/iesire digitala, timer/numarator, si altele. Aceste module pot fi controlate printr-un set de comenzi compatibil cu modulele ADAM, Nudam si cele din seria 6B Analog Devices. In continuare vom trece in revista cateva dintre cele mai importante elemente ale modulelor din seria de convertoare I-7000:

Design „Self Tuner” (Setare automata)
Modulul I-7520 contine un circuit integrat ASIC de tip „Self Tuner”, ce permite setarea automata a ratei de baud si a formatului de date in toata reteaua RS-485. Cu alte cuvinte, modulul poate fi folosit pentru a comunica cu un PLC, un dispozitiv RS-232 sau un dispozitiv RS-485 folosind magistrala de date RS-485.

Cumpara Convertor I-7017
Cumpara Convertor I-7017F
Control independent
Pentru a controla porturile de intrare si iesire I-7000 direct se poate folosi modulul decontrol integrat I-7188, fara a mai fi nevoie de gazda. Utilizatorul poate downloada programul pe memoria flash a modulului I-7188 din gazda printr-un port RS-232

O gama larga de alimentare
Modulele I-7000 necesita o sursa de tensiune continua intre 10V si 30V.

Montura si conectare facila
Modulele pot fi montate pe sine DIN, panouri, tablouri sau perete. Conexiunile se realizeaza prin strangerea suruburilor de prindere.

Conversie RS-232 la RS-485
Modulul I-7520R poate fi folosit pentru conversia RS-232/RS-485, modulele PCISA-7520R sau PCISA-7520AR pot fi folosite pentru a converti semnale standard RS-232 in semnale izolate RS-485.
Cumpara Convertor I-7563 CR
PCISA-7520R este o placa cu porturi ISA, PCI si magistrala RS-485 si are aceleasi functii ca si I-7520R.

Protocol de comunicatie simplu
Toate modulele din seria I-7000 folosesc un simplu protocol de tipul comanda/raspuns pentru comunicatie. Un modul trebuie interogat de catre gazda pentru a obtine informatia. Un modul nu poate initia niciodata o secventa de comenzi. Pentru aplicatii se pot folosi limbaje de programare de nivel inalt precum C, VB, Delphi si altele. Modulele pot fi controlate prin aplicatii in LabView, Indusoft, Tracemode, Smart, EZ datalogger, EZ Prog


Specificatii seria I-7000

·         Distanta maxima fara repetor (1200 m)
Cumpara Convertor I-7510A
·   Viteza = 1200, 2400, 4800, 9600, 19200, 38400, 57600, 115200
·    Un numar maxim de 256 de module pot fi conectate pe o singura magistrala RS-485 fara a folosit un repetor
·       Pe aceeasi magistrala RS-485 pot comunica multiple tipuri de date (I-7520/7510)
·     formatul de date = 1 start + 8 data + 1 stop + no parity = 10-bit
·         pot fi activati/dezactivati doi biti suplimentari de control

·         Alimentare: +10 V ~ +30 VDC
·         Tensiunea de izolatie: 3000VDC
·         Temperatura de operare: -25 ~ 75 °C
·         Temperatura de lucru: -40 ~ 85 °C
·         Umiditate: 5 ~ 95%

noreply@blogger.com (Syscom Elco)

Tester pentru verificarea izolatiilor
Cumpara tester rezistenta izolatiei
- Cod produs: 3005A

Rezistenta izolatiei:
- Tensiune de test: 250/500/1000V
- Domeniu de masurare: 20M/200M/2000Mohm
- Exactitate:
|±1.5% ±5digiti(20Mohm/200Mohm)
|±10% ±3digiti(2000Mohm)

Test de continuitate:
- Domeniu de masurare: 20/200/2000ohm
- Tensiunea de iesire in gol: 7~12 V DC
- Exactitate:
|±1.5% ±5digiti(20ohm)
|±1.5% ±3digiti(200/2000ohm)

Alte specificatii tehnice:
- Grad de protectie: IEC60529-IP54
- Tensiunea maxima: 3700V AC timp de 1 minut
- Greutate: 970g
- Dimensiuni: 185(L) × 167(W) × 89(D)mm

noreply@blogger.com (Syscom Elco)

Umiditatea relativa a aerului
Umiditatea relativa a aerului reprezinta cantitatea de apa existenta in aer.

Pe langa temperatura, umiditatea are un rol foarte important in confortul personal. O casa cu un grad de umiditate necorespunzator ne poate afecta sanatatea. O valoare ridicata a umiditatii din locuinta ta poate genera conditii favorabile inmultirii alergenilor, in timp ce umiditatea scazuta a aerului din incapere poate favoriza aparitia infectiilor respiratorii, mai ales in sezonul rece. De aceea umiditata relativa a aerului din casele noastre trebuie sa oscileze in jurul valorii de 50%.

Gradul de umiditate poate fi ajustat prin cateva metode:
In cazul in care iarna umiditatea scade sub 30%, un vas cu apa pus pe calorifer creste umiditatea.
In cazul in care vara umiditata depaseste 60-70%, putem folosi un dezumidificator, aparat care reduce umezeala.


Cum afli gradul de umiditate din casa?

 

Gradul de umiditate se poate afla cu ajutorul unui higrometru de camera. Syscom Elco distribuie un indicator de temperatura si umiditate, perfect pentru casa ta!

Cumpara termometrul/higrometrul
M288CHT
Printre functiile acestui termometru/higrometru amintim:

·         Afisaj LCD cu 3 linii
·         Are integrat ceas cu alarma (12 h sau 24 h selectabil)
·         Permite urmarirea simultana a temperaturii, umiditatii relative si a orei exacte
·         Permite determinarea automata a valorilor maxime si minime
·         Temperatura poate fi afisata atat in °C, cat si in °F
·         Valorile extreme pot fi resetate la sfarsitul fiecarei zile
·         Suportul sau face posibila atat montarea in pozitie vertical ape birou, cat si fixarea pe perete

noreply@blogger.com (Syscom Elco)

Amplificator cu TDA2003 - Circuit de test
Lista de piese:

Rezistente
R1 = 220 ohm
R2 = 2.2 ohm
R3 = 1 ohm
Rx = 39 ohm

Condensatori
C1 = 10uF
C2 = 470uF
C3 = 100nF
C4 = 1000uF
C5 = 100nF
Cx = 39nF

Circuite integrate
U1 = TDA2003

Specificatii Tehnice:
TDA2003 este un circuit integrat ce oferă o capacitate de curent mare de ieşire de pana la 3.5A, precum si distorsiuni armonice foarte scazute.

Kit amplificator 8W cu TDA2003

Datasheet TDA 2003

noreply@blogger.com (Syscom Elco)