POS PubOrder baruri si restaurante
POS pentru baruri si restaurante. Click aici!
RSS Feed Directory
1551 feed-uri in director
Neurococi - ultimele stiri aproape adevarate

Neurococi - ultimele stiri aproape adevarate

Asociaţia Arheologilor: Nefertiti a inventat maioneza!
[Asociaţia Arheologilor: Nefertiti a inventat maioneza!]

Dacă v-aţi întrebat vreodată ce om plictisitor a avut atâta răbdare încât să frece uleiu pe ud până face emulsie şi se umflă, iată că Asociaţia Internaţională a Arheologilor a găsit răspunsul. Se pare că doamna Nefertiti a descoperit accidental maioneza pe când insista cu masajul în zona mediană, să-i spunem aşa. Primele maioneze din ulei de eucalipt se tăiau, crăpătura fiind vizibilă şi în zilele noastre, dar odată ce...Citeste tot articolul ..click aici!
UAnalytics

buba@neurococi.ro (Radu Bârsan)

Ca să-l deruteze pe Gates, românii vaccinaţi au mâncat magneţi.
[Ca să-l deruteze pe Gates, românii vaccinaţi au mâncat magneţi.]

E clar, disciplina nu ne caracterizează. Din nou ne facem de râs in lume. De 2 zile Bill Gates stă pe bloc şi roteşte în zadar antena de români, asta după ce a pierdut semnalul de la 90% dintre cei vaccinaţi. Autorităţile române confirmă: in ultimele zile a crescut consumul de energie electrica si apa al populaţiei, semn că magneţii de pe contoare electrice si apometre au fost folosiţi în alt scop. Restul de 10% se văd cu purici...Citeste tot articolul ..click aici!
UAnalytics

buba@neurococi.ro (Radu Bârsan)

Mii de românii nevoiţi să taie bursele teroriştilor preferaţi.
[Mii de românii nevoiţi să taie bursele teroriştilor preferaţi.]

Măsura prin care ANAF va combate finanţarea terorismului aduce nemulţumiri miilor de români care acordaseră burse sociale sau de merit unor terorişti cunoscuţi, cum ar fi Carlos Şacalu Junior, Zerobomber sau Chiarel Arafat. Cu sufletul rupt de mâhnire, şi noi, redacţia neurococi, l-am înştiinţat astăzi pe teroristul nostru că...Citeste tot articolul ..click aici!
UAnalytics

webmaster@neurococi.ro (Dan Căpitan de Stop)

Mai multe perechi de ţâţe găsite sub laserul de la Măgurele.
[Mai multe perechi de ţâţe găsite sub laserul de la Măgurele.]

Zeci de ţâţe găsite pe jos de femeia de servici a Centrului Integrat de Tehnologii Avansate cu Laser de la Măgurele au dat de gol faptul că angajaţii centrului au chefuit in noaptea de Revelion.

'Nu ma pot maică, după fiecare petrecere de firmă adun...Citeste tot articolul ..click aici!
UAnalytics

webmaster@neurococi.ro (Dan Căpitan de Stop)

Luminiţa s-a săturat să stea la capătul tunelului.
[Luminiţa s-a săturat să stea la capătul tunelului.]

Stă la pândă din anii '90 dar nu mai suportă. În această dimineaţă Luminiţa a plecat de la capătul tunelului.

'Trăiţ-ar familia ta bosule da' m-am săturat. M-o lăsat mama aici acum 30 de ani şi mi-a zis că ie vad bun, că o să se înghesuie meleoane...Citeste tot articolul ..click aici!
UAnalytics

buba@neurococi.ro (Radu Bârsan)

Greta Thunberg dă în judecată site-ul neurococi.ro
[Greta Thunberg dă în judecată site-ul neurococi.ro]

Bucurie mare în redacţia neurococi.ro după ce s-a deschis plicul cu citaţia.

Redactorul şef, chemat urgent de la o desplantare, declară pentru CNN:

'Stăm cu ochii pe analytics de 2 ani! Avem obiceiul ca de fiecare dată când un vizitator face greşeala să iasă de pe site fără să dea follow (pe mail, feisbuc sau microfon să trăiţi) să trimitem un redactor în pădure să desplanteze un copac. În sfârşit vom ajunge cunoscuţi. Noi speram să ne dea în judecată Trump, Merkel sau Cîţu dar e bine şi cu asta mică. Pur şi simplu aş putea să o şi pup, că are mască. Am şi dezlegat caii de la bicicletă să-i trimitem domnişoarei Thunberg că e...Citeste tot articolul ..click aici!
UAnalytics

webmaster@neurococi.ro (Dan Căpitan de Stop)

Elveţia se înarmează. Luna aceasta a produs 1.300.000 de unghiere.
[Elveţia se înarmează. Luna aceasta a produs 1.300.000 de unghiere.]

Vestita fabrică de armament militar 'Victorinox' a produs numai în această lună peste un milion de bricege multifuncţionale 'Swiss Army' cu care să le taie unghiile, să-i penseze sau să le desfacă berile inamicilor din teatrele de război şi peste 500.000 de ceasuri cu care poţi...Citeste tot articolul ..click aici!
UAnalytics

webmaster@neurococi.ro (Dan Căpitan de Stop)

Încercaţi cu un chipiu mai mare.
[Încercaţi cu un chipiu mai mare.]

Autorităţile de pe întreaga planetă sunt supărate că mai sunt câţiva cetăţeni care se cred Bob Dylan. Pentru că nu toţi putem să încremenim când ne ordonă ceva vreun pulete de la pupitru le facem acestora nişte sugestii:
puneţi pe pupitru un blazon mai mare.
vorbiţi cu elita şi ştergeţi de pe youtube Pink Floyd, Lennon, Queen, ACDC...mai bine ştergeţi toată muzica...Citeste tot articolul ..click aici!
UAnalytics

webmaster@neurococi.ro (Dan Căpitan de Stop)

Noua criblură din Mamaia le ajunge măslinilor sălbatici până la ţâţe.
[Noua criblură din Mamaia le ajunge măslinilor sălbatici până la ţâţe.]

Dacă te-ai născut în România ţi-e clar că nici dacă ajungea lăţimea plajelor la 5 milimetri autorităţile nu ar fi mişcat altceva decât gura. Foarte bizar cum s-a luat decizia lăudată de toată, dar toată, presa să se lărgească plajele din Mamaia (în special în nord spre portul Midia-Năvodari) unde erau plaje plictisitor de late, cu nisip fin alb şi pâlcuri de măslini sălbatici.

Peste tot acest întins de nisip alb s-a pompat din larg încă o plajă de nisip dur şi gri cu scoici cât palma, dar afânat ca să te afunzi până la glezne, astfel încăt în sezoanele viitoare (vreo 10.000 de ani) va trebui să-ţi pui în bagaj, pe lângă costumul de baie şi o pereche de cizme de cauciuc. De pe faleză nu se mai vede marea şi dacă 'privaţii' nu aduc repede nişte cămile să transporte turiştii spre apă nu cred că mai ajungem să facem o baie.

Eroziunea există într-adevăr în zona de sud mai ales unde e coasta înaltă, de exemplu la Costinesti unde a şi dispărut o mare parte de plajă, nu în zona Mamaia unde e un echilibru natural de jdemii de ani.

Presa a sesizat acum doar foca de pe vârful icebergului fără să vadă sau să scrie despre problemele reale. Au văzut numa că 'neşte patroni...Citeste tot articolul ..click aici!
UAnalytics

buba@neurococi.ro (Radu Bârsan)

Alfabetul a sunat coaliţia PNLUSRPLUSUDMR. Îşi vrea literele înapoi.
[Alfabetul a sunat coaliţia PNLUSRPLUSUDMR. Îşi vrea literele înapoi.]

Ca de obicei după alegerile parlamentare, grupuri de 3 până la 6 caractere, a căror valoare însumată este întodeauna egală cu zero, formează un guvern. Alfabetul a răbdat cât a răbdat să-şi vadă literele...Citeste tot articolul ..click aici!
UAnalytics

buba@neurococi.ro (Radu Bârsan)