POS PubOrder baruri si restaurante
POS pentru baruri si restaurante. Click aici!
RSS Feed Directory
22732 feed-uri in director
Generator Declaratii/Adeverinte

Satira & Umor: stiri prin ZIAR.COM

Dezinfectarea cu H2O2 dă roade. 95% dintre bucureşteni sunt acum blonzi.
Nu toţi au reuşit să intre din prima în gaşca exculsivistă a arienilor. Peste restul de 5% trebuie să treacă prima dată vaporul cu acid sulfuric.

-- Delivered by Feed43 service
Cool! Bilete Untold 2020.
Mult aşteptatele bilete la Untold 2020 s-au pus în vânzare. Brăţările de acces vor fi înlocuite de tag-uri de picior iar participanţii vor putea sta comod pe spate cu mâinile pe piept. Pentru că Armin (...)

-- Delivered by Feed43 service
Gucci lansează declaraţia cu cristale swarovski.
În sfârşit o soluţie pentru mii de fufe care nu puteau ieşi din casă cu declaraţie pe foaie de 80g/mp. Faimosul atelier de pielărie vine in întâmpinarea aşteptărilor celor mai rafinate pupeze cu un model (...)

-- Delivered by Feed43 service
C3PO, Sophia şi Iohannis în pericol. CoV-2 a suferit mutaţii: are înveliş de tablă şi cod C++.
Cei mai îndrăgiţi roboţi ai planetei sunt şi ei expuşi noului coronavirus după ce acesta a suferit două mutaţii. Virusul se activează în momentul când ajunge la baterie şi acidul îi dizolvă învelişul, (...)

-- Delivered by Feed43 service
Adrian Vasilescu i-a explicat Caprei că are 7 Pitici.
Cunoscutul autor de Poveşti Nemuritoare, Adrian Vasilescu, are un dar nemaipomenit. Încă de pe vremea când era povestitor la Scânteia Tineretului reuşea să convingă audienţa despre măreţele progrese ale (...)

-- Delivered by Feed43 service
Tom Hanks invitat de guvern să spargă codul viitoarelor Ordonanţe Militare..
Pentru că încă de la Ordonanţa Militară 3, atât cetăţenii cât şi guvernanţii au avut dificultăţi să ghicească ce declaraţie trebuie să completeze când ies din casă, cunoscutul Da Vinci Code Cracker, Tom Hanks, (...)

-- Delivered by Feed43 service