POS PubOrder baruri si restaurante
POS pentru baruri si restaurante. Click aici!
RSS Feed Directory
22740 feed-uri in director
Generator Declaratii/Adeverinte
Bucătăria Familiei Mele

Bucătăria Familiei Mele

Galette cu fructe (drupe), mascarpone și fulgi de migdale

Galette - prăjituri cu cruste rotunde. Aluat de tartă Pâte brisée si fructe cu sâmburi: piersici, caise, prune. Crema de mascarpone. Migdale.

The post Galette cu fructe (drupe), mascarpone și fulgi de migdale appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Rulouri de vinete cu piept de pui, în sos marinara

Ce faci cu carnea nemâncată? Nimic mai simplu. Umpli niște rulouri de vinete, faci un sos marinara și presări cu brânzeturi. Dai la cuptor. Perfect!

The post Rulouri de vinete cu piept de pui, în sos marinara appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Portobello la grătar cu sparaghel și ou poșat

Ciuperci portobello marinate la grătar. Portobello cu sparanghel și ou poșat. Cum se prepara ciupercile la grătar? Portobello poate înlocui oricând carnea în orice rețetă

The post Portobello la grătar cu sparaghel și ou poșat appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Pesto de leuștean cu spanac

Rețeta și ingrediente pentru cea mai fină pastă de leuștean. Pesto de leuștean cu baby spanac și amestec de nuci.

The post Pesto de leuștean cu spanac appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




T-Bone Steak la grătar

T-bone steak de vită la grătar. Cum sa faci T-Bone Steak la grătar? Marinat în lămâie și rozmarin. Un steak pentru 2 - antricot și mușchiuleț

The post T-Bone Steak la grătar appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Steak Kebab

Frigărui de vita la grătar. Cum fac cel mai bun kebab din sirloin steak? Steak marinat la grătar. Steak kebab cu sparanghel.

The post Steak Kebab appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Shiitake Burger

Cum faci un burger cu ciuperci shiitake și ceapă crocantă ? Ce poți găti în 10 minute? Cel mai bun burger: rapid și super gustos!

The post Shiitake Burger appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Tăiţei din zucchini / Zucchini spaghetti cu pesto din avocado și pătrunjel

Zucchini spaghetti, roșii cherry cu un sos simplu, cremos, de avocado cu pătrunjel. O rețetă sănătoasă gata în 30 de minute!

The post Tăiţei din zucchini / Zucchini spaghetti cu pesto din avocado și pătrunjel appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Sandwich cu smochine, prosciutto si crema de gorgonzola

Sandwich cu smochine. Acest sandwich este ceva de poveste. Îl repetăm de câte ori avem ocazia. Adică atunci când găsim smochine. În general le iau de la magazin, iar toamna este anotimpul în care le găsești și pe cele românești, dacă ai o sursă – dacă…

The post Sandwich cu smochine, prosciutto si crema de gorgonzola appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Antricot de vita la gratar – Ribeye

Cum faci cel mai bun antricot la grătar? V-am tot povestit despre cât de bine este să lași copiii în bucătărie. Ei bine azi este despre celălalt membru al familiei, bărbatul, cel de lângă antricotul de vită. Acest preparat este unul dintre preferatele lui și…

The post Antricot de vita la gratar – Ribeye appeared first on Bucătăria Familiei Mele .