Nimic nu se compară cu o salată și un steak de ton proaspăt, marinat și gătit la perfecțiune în propria bucătărie. Dacă urmezi câțiva pași simpli este imposibil să dai greș: În primul rând povestește cu cei de la raionul de pește și cumpără…
The post Ton în crustă de susan appeared first on Bucătăria Familiei Mele .
Somon oricând și la orice oră. Este mâncarea preferată a blondului. Again and again and over again. Somon cu sparanghel, lămâie și parmezan Ingrediente 2 bucăți de somon ( căutați sau cereți să vi se taie fileuri de aceeași dimensiune) o legătură de…
The post Somon cu sparanghel, în crustă de parmezan appeared first on Bucătăria Familiei Mele .
Bun câte un copil la casa omului și credeți-mă pe cuvânt pentru că am doi. Cum știu ei să caute rețete noi și să te facă să iți dorești să pregătești ceva pentru ei chiar dacă ești super obosită după o săptămână grea la job.…
The post Babka cu afine appeared first on Bucătăria Familiei Mele .
Parmigiana di Melanzane sau Vinete cu parmezan … este ceea ce numesc eu comfort food. Vinete din grădină, sos de roșii, busuioc, mozzarella și parmezan. De vreo lună de zile fac săptămânal câte o tavă plină cu minunăția asta. Nu e greu de realizat dar…
The post Parmigiana di melanzane / Vinete cu parmezan appeared first on Bucătăria Familiei Mele .
Ciuperci. Proaspete. Am fost la cules în spatele casei. E sezon. Macrolepiota procera (piciorul căprioarei sau pălăria șarpelui) este cea mai cunoscută și mai mare ciupercă. Am încercat să gătesc ciuperca asta în mai multe feluri dar așa cum e ea tăvălită prin pesmet și prăjită…
The post Ciuperci pane appeared first on Bucătăria Familiei Mele .
„A cruffin is a hybrid of a croissant and a muffin” așa zice Wikipedia. Ce pot să vă spun mai mult. Cruffin-ul ăsta este relativ o noutate a cărui istorie începe în Melbourne Australia în 2013 când un renumit patiser Kate Reid a avut o…
The post Cruffins appeared first on Bucătăria Familiei Mele .
Piure de conopidă mov - rețetă și ingrediente, de te lingi pe degete. Cu usturoi copt și parmezan. Simplu, ușor de preparat și sănătos.
The post Piure de conopida appeared first on Bucătăria Familiei Mele .
Rețeta și ingrediente paste carbonara. După o rețetă autentica italiana. Fără smântână. Cu mazăre proaspătă și bacon.
The post Spaghete carbonara cu mazăre appeared first on Bucătăria Familiei Mele .
Ratatouille galette sau cum să faci o tartă cu legume. Rețetă și ingrediente pentru aluat fraged de tartă cu legume proaspete și mozzarella
The post Ratatouille Galette / Tartă rustică cu legume appeared first on Bucătăria Familiei Mele .
Rețeta și ingrediente pentru brioșe cu piure de dovleac copt și cremă de brânză. Pufoase și parfumate, de toamnă !
The post Brioșe cu dovleac și cremă de brânză appeared first on Bucătăria Familiei Mele .