POS PubOrder baruri si restaurante
POS pentru baruri si restaurante. Click aici!
RSS Feed Directory
1545 feed-uri in director
Bucătăria Familiei Mele

Bucătăria Familiei Mele

Babka cu afine

Bun câte un copil la casa omului și credeți-mă pe cuvânt pentru că am doi. Cum știu ei să caute rețete noi și să te facă să iți dorești să pregătești ceva pentru ei chiar dacă ești super obosită după o săptămână grea la job.…

The post Babka cu afine appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Parmigiana di melanzane / Vinete cu parmezan

Parmigiana di Melanzane  sau  Vinete cu parmezan … este ceea ce numesc eu comfort food. Vinete din grădină, sos de roșii, busuioc, mozzarella și parmezan. De vreo lună de zile fac săptămânal câte o tavă plină cu minunăția asta.  Nu e greu de realizat dar…

The post Parmigiana di melanzane / Vinete cu parmezan appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Ciuperci pane

Ciuperci. Proaspete. Am fost la cules în spatele casei. E sezon. Macrolepiota procera (piciorul căprioarei sau pălăria șarpelui) este cea mai cunoscută și mai mare ciupercă.  Am încercat să gătesc ciuperca asta în mai multe feluri dar așa cum e ea tăvălită prin pesmet și prăjită…

The post Ciuperci pane appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Cruffins

„A cruffin is a hybrid of a croissant and a muffin” așa zice Wikipedia. Ce pot să vă spun mai mult. Cruffin-ul ăsta este relativ o noutate a cărui istorie începe în Melbourne Australia în 2013 când un renumit patiser Kate Reid a avut o…

The post Cruffins appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Piure de conopida

Piure de conopidă mov - rețetă și ingrediente, de te lingi pe degete. Cu usturoi copt și parmezan. Simplu, ușor de preparat și sănătos.

The post Piure de conopida appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Spaghete carbonara cu mazăre

Rețeta și ingrediente paste carbonara. După o rețetă autentica italiana. Fără smântână. Cu mazăre proaspătă și bacon.

The post Spaghete carbonara cu mazăre appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Ratatouille Galette / Tartă rustică cu legume

Ratatouille galette sau cum să faci o tartă cu legume. Rețetă și ingrediente pentru aluat fraged de tartă cu legume proaspete și mozzarella

The post Ratatouille Galette / Tartă rustică cu legume appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Brioșe cu dovleac și cremă de brânză

Rețeta și ingrediente pentru brioșe cu piure de dovleac copt și cremă de brânză. Pufoase și parfumate, de toamnă !

The post Brioșe cu dovleac și cremă de brânză appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Cheesecake vegan cu fructe de pădure, granola și semințe de Chia

Cheesecake vegan fără coacere. Cum se face crema de brânză vegană? Budinca de chia cu lapte de migdale. Cheesecake la borcan. Cu mure

The post Cheesecake vegan cu fructe de pădure, granola și semințe de Chia appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




tartă/galette cu gălbiori

Galette sau tartă, plăcintă rustică cu gălbiori și aluat pate brise. Tarta sărată cu ciuperci, în sos bechamel și brânză Gruyere.

The post tartă/galette cu gălbiori appeared first on Bucătăria Familiei Mele .