POS PubOrder baruri si restaurante
POS pentru baruri si restaurante. Click aici!
RSS Feed Directory
1552 feed-uri in director
Bucătăria Familiei Mele

Bucătăria Familiei Mele

Ton în crustă de susan

  Nimic nu se compară cu o salată și un steak de ton proaspăt, marinat și gătit la perfecțiune în propria bucătărie.  Dacă urmezi câțiva pași simpli este imposibil să dai greș: În primul rând povestește cu cei de la raionul de pește și cumpără…

The post Ton în crustă de susan appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Somon cu sparanghel, în crustă de parmezan

    Somon oricând și la orice oră. Este mâncarea preferată a blondului. Again and again and over again.  Somon cu sparanghel, lămâie și parmezan Ingrediente 2 bucăți de somon ( căutați sau cereți să vi se taie fileuri de aceeași dimensiune) o legătură de…

The post Somon cu sparanghel, în crustă de parmezan appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Babka cu afine

Bun câte un copil la casa omului și credeți-mă pe cuvânt pentru că am doi. Cum știu ei să caute rețete noi și să te facă să iți dorești să pregătești ceva pentru ei chiar dacă ești super obosită după o săptămână grea la job.…

The post Babka cu afine appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Parmigiana di melanzane / Vinete cu parmezan

Parmigiana di Melanzane  sau  Vinete cu parmezan … este ceea ce numesc eu comfort food. Vinete din grădină, sos de roșii, busuioc, mozzarella și parmezan. De vreo lună de zile fac săptămânal câte o tavă plină cu minunăția asta.  Nu e greu de realizat dar…

The post Parmigiana di melanzane / Vinete cu parmezan appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Ciuperci pane

Ciuperci. Proaspete. Am fost la cules în spatele casei. E sezon. Macrolepiota procera (piciorul căprioarei sau pălăria șarpelui) este cea mai cunoscută și mai mare ciupercă.  Am încercat să gătesc ciuperca asta în mai multe feluri dar așa cum e ea tăvălită prin pesmet și prăjită…

The post Ciuperci pane appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Cruffins

„A cruffin is a hybrid of a croissant and a muffin” așa zice Wikipedia. Ce pot să vă spun mai mult. Cruffin-ul ăsta este relativ o noutate a cărui istorie începe în Melbourne Australia în 2013 când un renumit patiser Kate Reid a avut o…

The post Cruffins appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Piure de conopida

Piure de conopidă mov - rețetă și ingrediente, de te lingi pe degete. Cu usturoi copt și parmezan. Simplu, ușor de preparat și sănătos.

The post Piure de conopida appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Spaghete carbonara cu mazăre

Rețeta și ingrediente paste carbonara. După o rețetă autentica italiana. Fără smântână. Cu mazăre proaspătă și bacon.

The post Spaghete carbonara cu mazăre appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Ratatouille Galette / Tartă rustică cu legume

Ratatouille galette sau cum să faci o tartă cu legume. Rețetă și ingrediente pentru aluat fraged de tartă cu legume proaspete și mozzarella

The post Ratatouille Galette / Tartă rustică cu legume appeared first on Bucătăria Familiei Mele .




Brioșe cu dovleac și cremă de brânză

Rețeta și ingrediente pentru brioșe cu piure de dovleac copt și cremă de brânză. Pufoase și parfumate, de toamnă !

The post Brioșe cu dovleac și cremă de brânză appeared first on Bucătăria Familiei Mele .