POS PubOrder baruri si restaurante
POS pentru baruri si restaurante. Click aici!
RSS Feed Directory
1549 feed-uri in director

Forbes.ro

Cobra lui Carroll Shelby, vândută la licitație cu aproape 6 milioane de dolari

Un roadster Cobra 427, mașina personală a designerului, pilotului și antreprenorului american Carroll Shelby, a fost vândută la o licitație organizată de Casa Mecum în Kissimmee, Florida, cu 5,94 milioane de dolari.

The post Cobra lui Carroll Shelby, vândută la licitație cu aproape 6 milioane de dolari appeared first on Forbes.ro.
Producătorul de vaccinuri anti-COVID, Pfizer are o strategie pentru limitarea întârzierilor de livrare

Reprezentanții grupului american Pfizer au declarat în cursul zilei de azi că există un „plan” care-i va permite grupului să limiteze cu o săptămână întârzierile de livrări de vaccin contra Covid-19.

The post Producătorul de vaccinuri anti-COVID, Pfizer are o strategie pentru limitarea întârzierilor de livrare appeared first on Forbes.ro.
CFR Călători a suplimentat numărul de vagoane la trenurile care circulă pe Valea Prahovei

CFR Călători a suplimentat numărul de vagoane al trenurilor care asigură legătura cu stațiunile de pe Valea Prahovei și municipiul Brașov, cererea de transport fiind foarte mare pentru acest weekend, a anunțat Compania, informează Radio România Actualități.

The post CFR Călători a suplimentat numărul de vagoane la trenurile care circulă pe Valea Prahovei appeared first on Forbes.ro.
Premierul Cîțu a numit trei secretari de stat la Ministerul Finanțelor și unul la Ministerul Justiției

Printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu au fost numiți în funcție patru secretari de stat, unul la Ministerul Justiției și trei la Ministerul Finanțelor.

The post Premierul Cîțu a numit trei secretari de stat la Ministerul Finanțelor și unul la Ministerul Justiției appeared first on Forbes.ro.
Materiale sanitare din Qatar aduse cu o aeronavă militară

O aeronavă C-27J Spartan a Forțelor Aeriene Române a executat sâmbătă, 16 ianuarie, un zbor pentru aducerea, în România, a unor materiale sanitare din Qatar necesare campaniei de vaccinare.

The post Materiale sanitare din Qatar aduse cu o aeronavă militară appeared first on Forbes.ro.
În Elveția, mai multe mii dintre recruţii armatei urmează să-şi înceapă serviciul militar la domiciliu

Pentru a diminua riscul de propagare a COVID-19 în cazărmi, armata elveţiană a decis ca mai multe mii dintre recruţii săi să-şi înceapă serviciul militar la domiciliu, informează portalul stiri.tvr.ro, conform AFP.

The post În Elveția, mai multe mii dintre recruţii armatei urmează să-şi înceapă serviciul militar la domiciliu appeared first on Forbes.ro.
Grupul canadian Alimentation Couche-Tard a renunțat la preluarea Carrefour

Grupul canadian de distribuţie Alimentation Couche-Tard a decis să renunţe la oferta sa, în valoare de 16,2 miliarde euro, de preluare a grupului francez Carrefour SA, pe fondul opoziţiei exprimate de guvernul francez, informează Agerpres, conform Reuters care a contactat două surse din apropierea acestui dosar.

The post Grupul canadian Alimentation Couche-Tard a renunțat la preluarea Carrefour appeared first on Forbes.ro.
Comisia Europeană a aprobat o investiție de peste 222 de milioane de euro pentru modernizarea și instalarea infrastructurilor de apă în județul Ilfov

Comisia Europeană a aprobat o investiție majoră de peste 222 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru modernizarea și instalarea infrastructurilor de apă potabilă și de apă uzată în județul Ilfov din România, informează Radio România Actualități.

The post Comisia Europeană a aprobat o investiție de peste 222 de milioane de euro pentru modernizarea și instalarea infrastructurilor de apă în județul Ilfov appeared first on Forbes.ro.
Horaţiu Ţepeş, Owner Bilka Steel: “Obiectivele noastre stabilite la începutul anului nu numai că au fost atinse, dar au fost și depășite”

Forbes România a invitat comunitatea de business din România să răspundă la cele mai importante chestiuni ale momentului în cadrul proiectului editorial #lecțiipentru2021.

The post Horaţiu Ţepeş, Owner Bilka Steel: “Obiectivele noastre stabilite la începutul anului nu numai că au fost atinse, dar au fost și depășite” appeared first on Forbes.ro.