POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1579 feed-uri in director

Forbes.ro

Comoara din insulă, versiunea vară 2021

Doi scufundători amatori au descoperit, în largul coastelor Spaniei, una dintre cele mai vechi și valoroase colecții de monede romane.

The post Comoara din insulă, versiunea vară 2021 appeared first on Forbes.ro.
Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine luni în România

Luni, 27 septembrie, premierul Florin Cîţu va avea o întrevedere oficială, la Bucureşti, cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în contextul finalizării evaluării Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României.

The post Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine luni în România appeared first on Forbes.ro.
Cei mai importanți actori ai mediului politic și de business au participat la Forbes CEE Forum

Cel mai important eveniment economic al anului 2021 – FORBES CEE FORUM – a avut loc pe 22 si 23 septembrie 2021 la Crowne Plaza Hotel. Aflat la cea de-a opta ediție, Forbes CEE Forum este singurul eveniment regional anual organizat în România începând cu 2014 și aduce împreună cei mai importanți lideri internaționali din sfera politică, business și financiară și editori din rețeaua Forbes din regiunile CEE și EMEA..

 

 

The post Cei mai importanți actori ai mediului politic și de business au participat la Forbes CEE Forum appeared first on Forbes.ro.
Eurostat: Elevii români, fruntași în UE la studierea limbilor străine

România se află printre statele-membre ale Uniunii Europene cu cea mai ridicată proporție în ceea ce privește studierea limbilor străine de către elevi.

The post Eurostat: Elevii români, fruntași în UE la studierea limbilor străine appeared first on Forbes.ro.
România, promovată ca destinație turistică premium pentru locuitorii din Kazahstan

România poate deveni o destinaţie turistică premium pentru locuitorii din Kazahstan, care au bugete mari de vacanţă şi caută regiuni noi unde să petreacă timpul liber.

The post România, promovată ca destinație turistică premium pentru locuitorii din Kazahstan appeared first on Forbes.ro.
Portland Trust a finalizat ansamblul J8 Office Park

Portland Trust este un dezvoltator imobiliar și investitor, activ în Europa Centrală și de Sud-Est de peste 20 de ani.

The post Portland Trust a finalizat ansamblul J8 Office Park appeared first on Forbes.ro.
Dezvoltatorul imobiliar Speedwell intră în acționariatul start-up-ului de PropTech Sigtree

Speedwell este unul dintre cei mai activi dezvoltatori din România fondat de antreprenorii belgieni Jan Demeyere și Didier Balcaen, cu un portofoliu de proiecte în valoare de peste 400 de milioane de euro.

The post Dezvoltatorul imobiliar Speedwell intră în acționariatul start-up-ului de PropTech Sigtree appeared first on Forbes.ro.
One United Properties achiziționează o clădire istorică din centrul capitalei cu 4,9 mil. euro

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România.

The post One United Properties achiziționează o clădire istorică din centrul capitalei cu 4,9 mil. euro appeared first on Forbes.ro.
Patronatele din transporturi consideră falimentul City Insurance un eșec din partea ASF. UNSAR aduce o serie de clarificări

Falimentul companiei City Insurance este, în primul rând, un eşec de supraveghere din partea reglementatorului naţional, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), consideră reprezentanţii Asociaţiei Patronale a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002).

The post Patronatele din transporturi consideră falimentul City Insurance un eșec din partea ASF. UNSAR aduce o serie de clarificări appeared first on Forbes.ro.