POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1611 feed-uri in director

CorectNews - Social

SE-NMOAIE RĂZBOIUL? UCRAINENII VOR SPRIJIN ROMÂNESC PENTRU A ZBURA ÎN DESTINAȚII EXOTICE
Ambasadorul Ucrainei la București, Igor Prokopchuk, a descins azi la ministerul transporturilor, cerîndu-i lui Sorin Grindeanu acceptul pentru efectuarea unor zboruri comerciale internaționale charter, din și către România, ale unei companii aviatice ucrainene. Respectivele zboruri ar urma să transporte în tot sezonul primăvară-toamnă 2023 cetățeni ucraineni spre destinații exotice, de la Tenerife la Sharm el Sheikh, conform Inpolitics.

citeste mai departe
Situație interesantă cu avionul lui Carmen Iohannis
Președintele Klaus Iohannis și soția Carmen Iohannis, însoțiți de mai mulți miniștri și oficiali români au fost în Emiratele Arabe Unite. Pe lângă vizita propriu-zisă, la întoarcere ar fi existat probleme, scrie Știripesurse.

citeste mai departe
Insula altuia - țara altuia. În căutarea normalității pierdute
A fost un timp când se stătea la coadă nu numai la carne, ouă, brânză, unt. Se stătea la coadă și la cărți. Era și vremea cînd iubeam America mai presus decât orice, iubeam Occidentul, pentru că punea în centrul tuturor politicilor Drepturile Omului și Dreptul la liberă exprimare. Țin minte că n-am prins, în librării, ”Insula altuia”, a lui Jaques Perry.

citeste mai departe
Posibila inculpare a fostului președinte SUA Donald Trump a fost amânată. Ipoteze din presa SUA
Justiţia de la New York a amânat, posibil până săptămâna viitoare, o eventuală inculpare penală a fostului preşedinte al Statelor Unite Donald Trump, conform AFP, care citează presa americană, relatează Ziare.com.

citeste mai departe
Gazdele refugiaților ucraineni nu au mai primit de două luni banii de la Guvern
Românii care găzduiesc refugiați ucraineni, prin programul „50/20”, se plâng că nu au primit încă banii pentru lunile ianuarie și februarie din 2023. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Adrian Marin, a confirmat pentru Europa Liberă că Guvernul nu a aprobat încă fondurile necesare pentru plata acestor deconturi. Nu a putut preciza suma necesară deconturilor și nici când se vor face plățile, relatează Știripesurse.

citeste mai departe
Directorul Sălii Polivalente din București, trimis în judecată de către DNA
Procurorii DNA au decis trimiterea în judecată a primarului comunei Bălușeni, județul Botoșani, și a directorului Complexului Sportiv Național (CSN) „Sala Polivalentă” București. Cel din urmă ar fi încasat ilegal salarii timp de mai multe luni de la primărie, relatează Știripesurse.

citeste mai departe
DOI PROCURORI DNA LA DISCIPLINAR
Redactia Lumea Justitiei a depus miercuri, 22 martie 2023, la Inspectia Judiciara, sesizarea disciplinara impotriva procurorilor Paul Silviu Dumitriu (foto 1) si Cosmin Adrian Iordache (foto 2), din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de Combatere a Infractiunilor Asimilate Infractiunilor de Coruptie pentru exercitarea functiei cu rea credinta si pentru incalcarea obligatiei de abtinere, in legatura cu dosarul format la plangerea iresponsabila a judecatorului Alexandru Ciprian Ghita, de la Curtea de Apel Bucuresti – un magistrat problema - caruia in curand ii vom formula si o plangere penala sub aspectul infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare, prevazuta de art. 268 Cod penal, scrie Luju.ro.

citeste mai departe
Victor Ciutacu a fost sancționat de CNA pentru că nu a avut invitat gay în emisiune
Jurnalistul Victor Ciutacu a fost sancționat de CNA pentru că nu a invitat un reprezentant LGBTQ la emisiunea în care a discutat despre terminologia WOKE, respectiv părinte 1 și 2 ca înlocuitori pentru mama sau tata.Cei de la CNA au considerat că avocata din platou ar fi trebuit să poarte o discuție cu un reprezentant LGBTQ, relatează Știripesurse.

citeste mai departe
Ziua în care Donald Trump își așteaptă acuzarea, după aventura cu o vedetă porno
Fostul președinte american Donald Trump va fi pus sub acuzare miercuri, 22 martie, scrie Daily Mail, potrivit Ziare.com.

citeste mai departe
Desene și mesaje obscene pe Monumentul Unirii din Alba Iulia. Construcția a costat 2 milioane euro
Coloanele interioare ale Monumentului Unirii din Alba Iulia, ridicat în 2018, la 100 de ani de la actul istoric de la 1 Decembrie 1918, printr-o investiţie de peste 10 milioane de lei, sunt pline, la bază, de mesaje şi desene obscene, relatează Ziare.com.

citeste mai departe