POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1580 feed-uri in director

CorectNews - Social

Radu Tudor, membru CA SMURD, zice ca damblaua anti-Arafat a cuprins și conducerea socialistă!
Jurnalistul Radu Tudor de la Antena 3, devoalat ca membru al Consiliului de Administratie al SMURD, a sarit sa-si apere seful de la fundație. El "apreciază" mai mult decât "deontologic" că PSD invocă în mod fals un refuz DSU (condus de Raed Arafat) de a permite organizarea de către social-democrați a evenimentului de prezentare a programului de guvernare cu mai mult de 20 de persoane, scrie ZiuaNews.

citeste mai departe
PRINTUL STURDZA, MEGA-LOVITURA: CONTRACT DE UN MILIARD DE DOLARI CU CANADIENII
O știre face turul planetei, fără vreun ecou în România: gigantul canadian Grasshopper Energy și Prințul român Ștefan Sturdza au semnat azi un acord de parteneriat care va presupune investiții pe piața energetică din România de un miliard de dolari americani, în următorii ani. Foarte probabil, cel mai mare contract semnat vreodată de o persoană fizică din România. Prințul e fiul artistocratului și magnatului român Dimitrie Sturdza, unul dintre cei mai bogați oameni din țara noastră.

citeste mai departe
Mircea și Dorina, nu vă e rușine?
În urmă cu câteva minute, la CNA, ședință mare, mare ședință, în care vajnicii apărători ai operațiunii de deratizare a televiziunilor României se concentrează asupra antivacciniștilor și celor care critică măsuri, unele tembele, luate de autorități. Și, hodoronc-tronc, este pusă în discuție și persoana mea.

citeste mai departe
Vaccinarea obligatorie se bucură de un sprijin larg în rândul populaţiei din Germania
Vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 este o idee care se bucură de un sprijin larg în rândul populaţiei din Germania, potrivit unui sondaj publicat miercuri de YouGov, informează DPA, potrivit Știrpesurse.

citeste mai departe
România, pe locul 3 în UE la consumul de antibiotice
Fenomenul consumului de antibiotice "cu pumnul" chiar și pentru o banală infecție respiratorie sau o afecțiune dentară este răspândit în Romania pe de o parte din cauza prescrierii eronate din partea medicilor prescriptori, iar de cealaltă parte, într-un procent semnificativ, din cauza automedicației realizate pe considerente nefundamentate științific, mituri și fake-news. Sunt extrem de des întâlnite situațiile când pacienții vin, mai ales în cabinetele medicilor de familie, și cer chiar ei antibiotice pentru că "asta știu că trebuie", scrie Hotnews.

citeste mai departe
Nouă tulpină a coronavirusului, cu un ”număr incredibil de mutații”, alarmează oamenii de știință
Oamenii de știință spun că o nouă variantă a Covid, care are un "număr extrem de mare" de mutații, ar putea provoca noi valuri ale epidemiei din cauză că se ferește de apărarea organismului, scrie Guardian, potrivit HotNews.

citeste mai departe
Guvernul slovac urmează exemplul Austriei şi instituie lockdown de două săptămâni
Guvernul slovac a urmat miercuri exemplul Austriei vecine şi a decis impunerea unui lockdown de două săptămâni pentru a stăvili înmulţirea accelerată a cazurilor de COVID-19, în timp ce numărul spitalizărilor a atins un nivel critic şi rata vaccinării este sub 50%, relatează Reuters, potrivit Știripesurse.

citeste mai departe
PSD nu a primit aviz DSU pentru prezentarea programului de guvernare
Partidul Social Democrat (PSD) a vrut să prezinte programul de guvernare al social-democraților, într-o sală în care urmau să fie prezente 20 de persoane, însă nu a primit aviz de la DSU, relatează Antena 3.Alexandru Rafila, întrebat dacă ia în calcul demiterea lui Raed Arafat
Candidatul propus pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat, miercuri, întrebat dacă ia în calcul demiterea lui Raed Arafat, că acesta şi-a făcut foarte bine treaba la DSU, fiind un foarte bun profesionist. Cu toate acestea, Rafila afirmă că va avea o discuţie la nivelul Guvernului, astfel încât Ministerul Sănătăţii să aibă un rol activ în gestionarea pandemiei şi să nu mai fie coordonate toate activităţile de către CNSU, relatează Știripesurse.

citeste mai departe
Corona-Party - ultima găseliniță pentru obținerea certificatului verde
Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit în Austria săptămâna trecută, după ce a mers la o petrecere cu intenția de a prinde virusul Sars-Cov-2 pentru a nu avea nevoie de vaccin. Un anti-vaxxer care a mers la o așa-numită „petrecere de coronavirus” pentru a prinde virusul mortal a murit, informează Mirror, potrivit Știrpesurse.

citeste mai departe