POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1579 feed-uri in director

CorectNews - Social

La despărțirea de un OM
Cred că rareori mi-a fost atât de greu să-mi adun gândurile, să mă concentrez ca să pun pe hârtie câteva rânduri… Poate pentru că încă nu mi-am revenit din șocul pe care l-am resimțit aflând că Horia Alexandrescu ne-a părăsit… Nimic din cele câteva rânduri pe care mi le trimitea pe whatsapp — de cele mai multe ori glume amărui, atât de “românești”, sau înregistrări vechi cu artiști dispăruți și mult regretați— nimic nu mă lăsa să ghicesc suferința sau lupta cu un inamic puternic și letal.

citeste mai departe
Johnny Depp denunță fenomenul ”cancel culture”
Nimeni nu este în siguranţă în faţa unei "judecăţi pripite" făcute în contextul "cancel culture" ("cultura anulării", n.r.), a declarat miercuri actorul american Johnny Depp la Festivalul Internaţional de Film de la San Sebastian, unde starul hollywoodian a primit un premiu pentru întreaga carieră, informează AFP citată de Agerpres, relatează Hotnews.

citeste mai departe
Rata de infectare în București continuă să crească și a ajuns la 3,65
Rata de infectare în Capitală continuă să crească și a ajuns joi la 3,65, față de 3,3 cu o zi în urmă. Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență urmează să decidă astăzi noile restricții, în condițiile în care în localitățile în care rata de infectare este peste 3 la mie, dar nu depășește 6 la mie, devine obligatoriu certificatul verde COVID, scrie Hotnews.

citeste mai departe
SURSE Falimentara City Insurance, CĂLCATĂ de procurorii PICCJ
Surse judiciare afirmă pentru STIRIPESURSE că societatea falimentară City Insurance ar fi deja sub controlul mai multor ofițeri și procurori ai parchetului instanței supreme, care ar ridica documente din companie.

citeste mai departe
Rafila recomandă autorităților trei măsuri pentru a evita transformarea școlilor în focare COVID
Medicul Alexandru Rafila recomandă autorităților trei măsuri pentru a evita transformarea școlilor în focare COVID, relatează Știripesurse.

citeste mai departe
Catedrala Notre-Dame din Paris a strâns 840 de milioane de euro din donații
„Elanul generozităţii'' pentru finanţarea lucrărilor la Catedrala Notre-Dame din Paris ''nu scade'', cu aproximativ 840 de milioane de euro colectaţi, a anunţat miercuri preşedintele instituţiei publice responsabile cu reconstrucţia catedralei franceze, distrusă parţial de un incendiu în aprilie 2019, relatează AFP, potrivit Știripesurse.

citeste mai departe
A fost lansată Campania națională pentru menținerea școlilor deschise #înbănci
Cifrele raportate zilnic de CNCAV cu privire la rata de infectare cu noul coronavirus cresc de la o zi la alta și există teama tot mai accentuată că autoritățile în disperare de cauză și în lipsă de măsuri eficiente vor apela iar la școala online pentru elevi și studenți, varianta care și-a dovedit inutilitatea anul trecut, relatează Știripesurse.

citeste mai departe
Valul 4 se DEZLĂNȚUIE și în Ilfov: 21 de localități au depășit pregul de 3 la mie
Rata de infectare este în creștere în județul Ilfov. 21 de localități au depășit pragul de 3 la mie, în condițiile în care marți erau doar 15, relatează Știripesurse

citeste mai departe
Capitala intră în scenariul roșu. Rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori
​​​Capitala intră în scenariul roșu, după ce rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori, conform informațiilor furnizate de Prefectura București. Reamintim că în localitățile în care rata de infectare este peste 3 la mie, dar nu depășește 6 la mie, accesul în restaurante, săli de spectacole sau evenimente private se poate face doar pe baza certificatului verde COVID, relatează Hotnews.

citeste mai departe
Iohannis: Vaccinarea antiCovid va trebui să devină obligatorie pentru anumite categorii
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că vaccinarea anti-COVID-19 va trebui să devină obligatorie pentru anumite categorii din domenii esenţiale, în condiţiile în care pandemia evoluează şi numărul de infectări creşte, dând ca exemplu personalul medical, scrie Hotnews.

citeste mai departe