POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1595 feed-uri in director

CorectNews - Social

Moldovenii anunță că l-au găsit Plahotniuc. Se ascunde în Ciprul de Nord
Potrivit informaţiilor de care dispun autorităţile moldoveneşti, fostul preşedinte al Partidului democrat (PDM), Vlad Plahotniuc, se află în Ciprul de Nord, dar nu există o confirmare oficială în acest sens, relatează Știripesurse.

citeste mai departe
Igor Dodon se apără: Banii din casa mamei provin din vânzări
Liderul de onoare al PSRM, Igor Dodon, susține că învinuirile care i se aduc sunt superficiale, false și vor fi respinse de orice instanță. Totodată, fostul șef de stat a explicat proveniența banilor găsiți în urma perchezițiilor, relatează Știripesurse.

citeste mai departe
În epoca modernă reapare holera: peste 7000 de cazuri, în ultimele luni
O sută patruzeci de persoane au murit de holeră, din octombrie 2021, în Camerun, unde au fost înregistrate peste 7.000 de cazuri de la reapariţia acestei boli, a anunţat, miercuri, prim-ministrul, Joseph Dion Ngut, potrivit Le Figaro, citat de Știripesurse.

citeste mai departe
New York Times: România – prima țară din lume cu “reactor nuclear modular”
Înțelegerea dintre administrațiile SUA și România, pentru construirea unei centrale nucleare mai mică și mai ieftină, în țara noastră, de către o firmă americană, ar putea declanșa o cursă pentru exportul de reactoare mici, scrie The New York Times, potrivit Newstand.ro.

citeste mai departe
KOVESI DA IAMA IN RECHINII EUROPENI AI MARII CORUPTII: DOI PRIMARI AMARASTENI DIN CROATIA
Procurorii Parchetului European (EPPO) din Zagreb au pus sub acuzare, azi, 10 cetățeni croați, inclusiv primarii din Nova Gradiška și Velika Gorica, acuzați de corupție activă și pasivă și de abuz în serviciu, scrie Inpolitics.

citeste mai departe
Ungaria a declarat stare de urgenţă din cauza conflictului din Ucraina
Guvernul ungar a declarat starea de urgenţă începând de la miezul nopţii de marţi spre miercuri, din cauza conflictului armat dintr-o ţară vecină. Anunțul a fost făcut ieri de prim-ministrul Viktor Oban într-un mesaj video pe Facebook, scrie Digi24.

citeste mai departe
Controversatul Tedros Adhanom Ghebreyesus, reales șef al OMS
Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a fost reales pentru un al doilea mandat de cinci ani de către ţările membre ale agenţiei de sănătate a ONU, relatează Știripesurse.

citeste mai departe
Cod galben de ploi, vijelii și grindină pentru 21 de județe
Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru 21 de județe din țară. Avertizarea intră în vigoare miercuri la ora 12 și expiră joi dimineața, relatează Știripesurse.

citeste mai departe
Când va elibera Traian Băsescu vila de protocol? Fostul președinte a răbufnit
Fostul președinte Traian Băsescu a spus miercuri că se va muta din vila de protocol când apartamentul pe care l-a cumpărat va fi gata. „Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de lași”, a spus Băsescu, la ieșirea din locuință, relatează Știripesurse.

citeste mai departe
CONSTITUTIA SUB ASEDIU
Continua atacul asupra Constitutiei Romaniei. Judecatorii si procurorii care refuza sa puna in aplicare deciziile obligatorii ale CCR primesc o mana de ajutor din partea guvernului condus de prim-ministrul Nicolae Ciuca (foto dreapta). Stupefiant: Executivul este de acord ca abaterea disciplinara cauzata de nerespectarea deciziilor CCR sa fie desfiintata. O afirma cat se poate de clar intr-un document oficial, emis in legatura cu un proiect de lege. In plus, ministrul Justitiei Catalin Predoiu (foto stanga) pregateste eliminarea din Legile Justitiei a abaterii disciplinare constand in ignorarea deciziilor CCR, obligatorii potrivit art. 147 alin. 2 din Constitutia Romaniei, scrie Luju.ro.

citeste mai departe