POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1595 feed-uri in director

Finantari


Programul Femeia Antreprenor va fi al treilea apel deschis în 2022 pentru IMM-urile din România și vizează diminuarea decalajelor dintre femeile și bărbații antreprenori, în contextul în care doar 36,84% din asociați sau acționari sunt femei, potrivit ministrului Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu.

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, a spus, marți, în timpul unei conferințe de presă, că bugetul necesar pentru programul Start-Up Nation 2022, pentru cei 10.000 de beneficiari pe componenta națională și 1.000 de beneficiari pentru diaspora, este de 2,2 miliarde de lei.

Fonduri pentru firme: Grila de punctaj propusă la ajutoarele de stat de 300 milioane EUR prin HG 959/2022

Perioada de înscrieri la finanțările „Femeia Antreprenor” 2022: Fonduri de max. 40.000 EUR fiecare pentru româncele care fac afaceri. Procedura publicată în Monitorul Oficial

Alocările bugetare propuse de Ministerul Finanțelor sunt insuficiente pentru plata tuturor beneficiarilor de granturi de capital de lucru de câte 5.000-120.000 de euro de la Măsura 2 a schemei de ajutor de stat pentru sectorul agroalimentar, așa cum arată acum proiectul de rectificare bugetară.

Premierul Nicolae Ciucă a promis, joi, pe Facebook, că va aloca la rectificarea bugetară fondurile necesare Ministerului Antreprenoriatului și Turismului pentru plata ajutoarelor de stat de câte 5.000-120.000 de euro de la Măsura 2 - IMM AGRI-FOOD, pentru sectorul agro-alimentar.

Un număr de 9.878 beneficiari eligibili vor primi microgranturi de câte 5.000 de euro în cadrul Măsurii 1 a schemei de ajutoare de stat pentru sectorul agroalimentar prin ordonanța de urgență 61/2022, lista contractelor de acordare a fondurilor europene care vor fi plătite fiind publicată de APIA.

Banca Transilvania și FICX (CallVU), companie specializată în customer experience cu sediul în San Francisco, lansează o premieră pe piața românească, Call Center Vizual, un mod nou de interacțiune a clienților cu BT.

Firmele românești din industria prelucrătoare, inclusiv IMM-uri, vor putea obține de la stat ajutoare de minimis în valoare totală de 30 de milioane de lei, în anii 2022-2023,  pentru unele activități care ar trebui să conducă la creșterea competitivității produselor.

Comisia Europeană a anunțat marți, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, că a aprobat o schemă românească de ajutoare de stat în valoare totală de 358 de milioane de euro, pentru microîntreprinderi și firme mici și mijlocii care își desfășoară activitatea în sectoare precum industria prelucrătoare, comerțul cu ridicata și cu amănuntul și sectorul serviciilor de cazare.