POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1595 feed-uri in director

Finantari


Un grup de aplicanți la Măsura 2 - granturi de capital de lucru de câte 5.000-120.000 euro solicită Guvernului să suplimenteze bugetul liniei de finanțare astfel încât să ajungă la toți solicitanții, petenții invocând faptul că au întâmpinat probleme tehnice neimputabile lor, la depunerea cererilor de finanțare în portalul de granturi IMM Recover.

Vineri, 27 mai 2022, de la ora 10.00, începe sesiunea de depunere a cererilor de finanțare de la noua Măsură 1 - microgranturi de câte 5.000 euro pentru SRL, PFA, întreprinderi individuale și familiale, din sectorul agro-alimentar, în baza schemei de finanțare instituite prin OUG 61/2022.

Peste 10.000 de solicitanți au depus, joi, cereri de finanțare la noua Măsură 2-granturi de capital de lucru de câte 5.000-120.000 de euro, dar dintre aceștia doar o parte vor apuca bani din bugetul alocat în prezent, de 250 de milioane de euro. Atenție: StartupCafe.ro nu îndeamnă potențialii aplicanți să renunțe la a mai depune cererile de finanțare, atât timp cât sesiunea rămâne deschisă.

APIA a dat și anunțul oficial pentru apelul de proiecte: vineri, 27 mai 2022, de la ora 10.00, se deschide sesiunea de depunere a cererilor de finanțare la Măsura 1-microgranturi de capital de lucru de câte 5.000 euro pentru SRL, PFA, întreprinderi individuale și familiale din sectorul agro-alimentar. De asemenea, Ministerul Agriculturii vine și cu o veste bună: PFA, II, IF care accesează fondurile prin consultanți vor putea aduce împuternicire notarială până la semnarea conractului de finanțare.

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) susține, joi, că platforma de granturi IMM Recover a funcționat normal la sesiunea de înscrieri la Măsura 2-ajutoare de capital de lucru de câte 5.000-120.000 euro pentru sectorul agro-alimentar, după ce o serie de aplicanți au reclamat probleme tehnice în primele minute ale procesului.

Ministerul Agriculturii (MADR) a publicat în Monitorul Oficial ghidul solicitantului pentru Măsura 1-microgranturi de câte 5.000 EUR în sectorul agro-alimentar, fiind astfel reconfirmată condiția care îi obtrucționează pe unii solicitanți să aplice prin intermediului unui consultant.

Joi, 26 mai 2022, de la ora 10.00, este programată să înceapă sesiunea de înscrieri propriu-zise la Măsura 2 a schemei de finanțare pentru fermieri și antreprenori din sectorul agro-alimentar prin OUG 61/2022 - granturi de capital de lucru de câte 5.000-120.000 de euro.

Sesiunea de înscrieri la microgranturile de câte 5.000 de euro pentru fermieri și antreprenori din sectorul agro-alimentar se deschide vineri, 27 mai 2022, a anunțat oficial Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Potențialii aplicanți la granturile de capital de lucru în valoare totală de 250 milioane euro de la noua Măsură 2 au avut surpriza neplăcută de a nu mai putea accesa portalul de granturi IMM Recover, miercuri, în seara de dinainte de sesiunea de înscrieri propriu-zise.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a publicat miercuri proiectul de ordonanță de urgență pentru granturile IMM de investiții de la Acțiunea 4.1.1-POC, o schemă de finanțare care înlocuiește fosta Măsură 3, dar care exclude de la finanțare o serie întreagă de firme care au putut aplica la vechea linie de ajutor de stat anulată.