POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1580 feed-uri in director

Finantari


Firmele și alți solicitanți admiși la Schema de ajutoare de stat HoReca încep să primească contractele de finanțare, în cadrul etapei de transmitere a acestor documente, initate vineri, 26 noiembrie 2021, de la ora 12.00, de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Luna decembrie și sezonul sărbătorilor de iarnă se apropie, așa că Google Maps a analizat câteva trenduri care pot fi utile în petrecerea timpului liber, a vacanțelor sau pentru a evita aglomerațiile.  

Cei care doresc să studieze în Cluj-Napoca în cadrul unui program MBA (Master Business Administration) 100% britanic, se pot înscrie la o competiție care oferă 3 burse în valoare totală de 30.000 de euro pentru programul TEE Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham din Marea Britanie.

Peste 60% dintre antreprenorii admiși la Schema HoReCa, de ajutoare de stat, au ales Banca Transilvania ca bancă parteneră în program, a informat, vineri, BT, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Firmele care au fost admise la finanțare și au implementat proiectele la Măsura 2 din schema de ajutoare de stat COVID-19 riscă să fie obligate să dea înapoi statului granturile de 50.000-150.000 euro, dacă nu au transmis în aplicația electronică rapoartele de progres în termenul stabilit.

Banca Transilvania (BT) a primit certificare de calitate ISO9001:2015 pentru activități de acceptare a cardurilor la plata prin POS-uri, aplicație și terminale de plată asistate, neasistate şi virtuale – şi activităţi de eCommerce.

Ministerul Economiei, care gestionează Schema HoReCa și măsurile 1 și 2 de ajutoare de stat COVID pentru firme, pierde bani la rectificarea bugetară, în loc să primească credite bugetare în plus, conform proiectului de rectificare a bugetului pe anul 2021.

Noul guvern PSD-PNL-UDMR, condus de Nicolae Ciucă, promite că va deschide o a treia ediție a schemei de finanțare Start-Up Nation, prin care se vor putea obține fonduri nerambursabile pentru lansarea unei afaceri, conform Programului de Guvernare.

Ministerul Economiei (MEAT) spune că așteaptă să semneze un act adițional la contractul de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), pentru a putea plăti „în regim de urgență” granturile de capital de lucru de câte 2.000 - 150.000 euro unui număr de aproximativ 2.900 de firme admise la finanțare în lista de așteptare, la Măsura 2, în lipsa sursei de finanțare.

Președintele Consiliului IMM, Florin Jianu, a publicat, miercuri, pe Facebook, un fragment dintr-un document ce pare a fi ghidul solicitantului pentru Măsura 4.1.1 - investiții în activități productive, în care apare și data la care ar urma să fie deschis apelul de proiecte prin care firmele micro, mici și mijlocii vor accesa granturile de până la 1 milion de euro fiecare.