POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1579 feed-uri in director

Finantari


Românii care vor să învețe programare pot să urmeze cursuri IT la centrul de educație tehnologică NewTech Academy, cu plata eșalonată a taxei de studii, folosind cadrurile de credit STAR de la Banca Transilvania.

Patronii de firme mici și mijlocii grupați în Consiliul Național IMM solicită guvernanților o serie de modificări la noua „Măsură 3”, printre care eliminarea obligației angajării unui specialist GDPR, scăderea grantului maxim de la 1 milion de euro pe proiect la 200.000 euro, schimbarea grilei de punctaj și introducerea la finanțare și a firmelor care au avut creștere în anul 2020.

Firmele care au primit sau urmează să primească finanțare prin Măsura 2 - granturi de capital de lucru nu vor mai putea primi și microgranturi de câte 2.000 de euro în cadrul ediției a doua a Măsurii 1, iar înscrierea la M1 atrage după sine decăderea din drepturile avute în cadrul  M2, potrivit unui proiect oficial de procedură, publicat vineri de Ministerul Economiei.

Startup-urile IT care dezvoltă aplicații pentru comerțul digital se pot înscrie la un accelerator prin care vor putea obține granturi de câte 10.000 de dolari, mentorat și acces la o bază de mii de potențiali clienți - magazine online.

O serie întreagă de tineri vor putea obține granturi de până la 100.000 de euro, respectiv maximum 200.000 de euro în două proiecte pe fonduri europene, care urmează să fie implementate de Universitatea Politehnica Timișoara, pentru deschiderea și dezvoltarea de mici afaceri.

Fonduri UE 2021-2022: Perioada de înscreri la finanțările de câte 800.000-1,5 milioane Euro pentru construcții, echipamente, magazin online pentru firme de produse agricole. Ghid oficial

3TS Capital Partners, firmă de investiții focalizată pe Europa Centrală și de Est, care a finanțat și companii românești de tehnologie, a lansat un nou fond de investiții, de 150 de milioane de euro, cu sprijinul Uniunii Europene.

Plata ajutoarelor de stat către firmele beneficiare de la Măsura 2 a încetinit destul de mult pe măsură ce bugetul disponibil se apropie de sfârșit. Surse apropiate acestui proces au explicat, pentru cititorii StartupCafe.ro cum vor decurge plățile de granturi COVID de capital de lucru de câte 2.000-150.000 euro.

Clienții Băncii Transilvania pot obține cardul de cumpărături STAR Forte, în aproximativ 10 minute, prin aplicația BT Pay. Opţiunea va fi disponibilă clienţilor gradual, în decurs de aproximativ o săptămână, iar lansarea face parte din strategia băncii de a veni constant cu alternative de banking la distanţă.

Firmele, organizațiile neguvernamentale, institutele de cercetare și alți beneficiari vor putea obține fonduri nerambursabile între 50.000 și 2 milioane de euro, din Granturile SEE și Norvegiene, pentru instalații de producere de energie din surse regenerabile și pentru proiecte de cercetare-dezvoltare.