POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1597 feed-uri in director

blog de bulangioaica

Engleza de balta
Cum e posibil ca un videoclip clar destinat pentru piata externa sa aiba asemenea greseli gramaticale? Pe Inna o mai inteleg ca vorbeste in direct dar sa pui intr-un video: "take a sit", "this meds", "do you want a tea", "tommorow" s.a.m.d.
Nici textul piesei nu e mai prejos: "Temptations in the limo, You're feeling like a widow" suna si mai naspa decat fara de sensul si google translated "Fly like you do it like you're high like you do it like you fly like you do it like a woman".....

noreply@blogger.com (robert varga)

Romanii astia d-le...

E bine de stiut ca "romanii reprezinta cea mai mare comunitate de romani". Realitatea (TV) asta d-le:)

noreply@blogger.com (robert varga)

Nazist de prima linie*


Nu stiu cine e Firstline care semneaza ultimul articol de pe Gay Romania Blog- blog pe care il citesc de altfel cu placere- e prima oara cand aud de el. Si prima impresie e chiar jale.
Articolul in sine e chiar bun si descrie multe din realitatile comunitatii gay romanesti. Titlul este insa unul extrem de prost si chiar aiurea.: "Daca nazistii au fost antisemiti, eu sunt antipoponarism". Nu are nici un sens oricum ai intoarce-o. Sau cel putin sper- altfel Firstline e "antipoponar" iar nazistii au facut un lucru bun fiind antisemiti. Definitia antisemitismului poate fi gasita aici, o stiam dinainte desi mi s-a sugerat sa o recitesc.
La comentariile mele, Firstline se comporta exact ca o tzatza descrisa in articol. Pai ce ne facem draga? Mai uita-te un pic si la tine ca am impresia ca te inscrii fix in mai multe din categoriile de "poponari" care tie nu iti plac. Pai la un comentariu la obiect il faci pe om "tantalau" si "mahalagioaica proasta", "tanti" si "mami"?Pai cu ce te deosebesti de "poponarul posetat", "cocalarul muist", "rupta agramata", "the queen of complaining" si "transexualul hibrid"?
"Sunt homosexual si mi-e rusine de scursurile astea" de genul unic Firstline. Ca noroc ca e numai unu'.
PS Multumesc lui Robert Darkq de altfel creatorul blogului pentru remarcarea aceleasi prostii din titlu.

* titlul nu are nici un sens:) Variante de titlu: "Daca idiotii scriu pe blog de ce e Luna langa Marte? sau "You never forget your Firstline(always coca)" sau "Prima Linie e inainte sau dupa a doua linie"

noreply@blogger.com (robert varga)

Emil Boc-bisexual?

Probabil ati aflat deja ca Emil Boc si-a tras profil pe facebook si twitter cum a promis inainte de Paste. Sper ca este o greseala de incepator in crearea profilului, altfel Emil Boc- primul ministru al Romaniei- recunoaste public ca este bisexual spunand ca e interesat in femei si barbati.

Update- Contul de facebook s-a dovedit a fi fakebook, cont fals. Sincer ma bucur ca nu Emil Boc a facut o astfel de eroare in redactarea unui profil.

noreply@blogger.com (robert varga)

Insarcinata si-n chiloti…

Mama copilului lui Jude Law, însărcinată şi-n chiloţi - Realitatea .NET_1249988116608 Titlu de titlu azi pe Realitatea TV. “Mama copilului lui Jude Law insarcinata si-n chiloti”. Citind titlul mi-am zis ce mascul e Jude asta de lasa femeile insarcinate nu numai in interior ci si in chiloti. De ce nu a ramas insarcinata in sutien sau in gura oare?

Deschizand intreg articolul m-am linistit insa. Mama copilului nu e insarcinata in chiloti ci apare insarcinata si poarta chiloti.

De unde scot astia titlurile astea? Oricum de data asta macar am ras….


noreply@blogger.com (robert varga)

Antena pedepselor capitale…

Record macabru in Egipt 230 de pedepse capitale in ultimele sase luni_1247907844492 Stiu demult ca Antena 3 are niste angajati de tot hazul. Folosesc google pentru poze si traduc printre linii. Deasemenea ataseaza poze care nu au nici o legatura cu articolul in sine. Cel mai recent exemplu il vedeti alaturat.

Unui articol despre executiile din Egipt i s-a atasat o poza a celor doi gay executati de Iran acum cativa ani pentru relatii homosexuale. Este o poza ce a facut inconjurul lumii si a aparut pe toate agentiile de presa.

Si mai hilar e sursa de la care Antena 3 a decis sa se inspire cum ei insisi recunosc bnp.org.uk Pentru cine nu stie BNP e British National Party adica cel mai extremist partid din Marea Britanie care are viziuni de genul: exterminarea evreilor in al doilea razboi mondial a fost doar propaganda, homosexualii sunt maimute SIDA si promoveaza islamofobia.


noreply@blogger.com (robert varga)

Frumusete interioara…

Nu e chiar Susan Boyle insa e un alt exemplu in care frumusetea nu vine neaparat din infatisarea fizica. O voce superba- Kari Callin la ultima editie a America’s got talent…Pe aceeasi tema:

Nu aprecia o carte dupa coperta...


noreply@blogger.com (robert varga)

Bruno- o bruna buna

Ich bin vazutan Bruno chiar ziua-n premieran. Foarte shon dar eine bit overated.
Partea gay e foarte haioasa poate un pic deplasat in cazul adoptiei copilului dar se observa clar ca acesta nu e pus in pericol in nici un moment iar atunci cand da impresia e de fapt trucaj cinematografic. Asta m-a linistit un pic!
Merita vazut de catre oricine preferabil major totusi! Nu cred ca deformeaza imaginea gay. Joaca cu stereotipurile gay nu dauneaza deloc. In orice caz nu in sensul in care au facut travestitele bucurestence de pe vremea cu hopa hopa sa intram in Europa si sa impartim prezervative la batrani prin tramvai:)

noreply@blogger.com (robert varga)

Adio Michael Jackson

Rest in peace, Michael Jackson!
Sunt absolut bulversat de moartea idolului meu din adolescenta...
Versurile ultimului single scos de pe albumul Dangerous dedicat initial unei victime a necrutatoarei SIDA sunt mai actuale ca niciodata...din pacate insa chiar pentru Michael.
GONE TOO SOON

Like A Comet
Blazing 'Cross The Evening Sky
Gone Too Soon

Like A Rainbow
Fading In The Twinkling Of An Eye
Gone Too Soon

Shiny And Sparkly
And Splendidly Bright
Here One Day
Gone One Night

Like The Loss Of Sunlight
On A Cloudy Afternoon
Gone Too Soon

Like A Castle
Built Upon A Sandy Beach
Gone Too Soon

Like A Perfect Flower
That Is Just Beyond Your Reach
Gone Too Soon

Born To Amuse, To Inspire, To Delight
Here One Day
Gone One Night

Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon

noreply@blogger.com (robert varga)

Fotoreportaj 6: Madrid
noreply@blogger.com (robert varga)