Un POS controlat de clienti

simplu si complet

Ding ! .. o bere !


PubOrder este un POS scris in particular pentru proprietarii de baruri/puburi sau restaurante, si un 'Ospatar Personal' pentru clientii acestora care pot lansa comenzi rapide de pe telefoanle lor mobile, pot vedea/printa nota de plata in timp real, pot adauga muzica in 'coada' winamp-ului (optional dar gratuit).
Comenzile venite de la clienti sunt trimise direct la bar sau la bucatarie (dupa caz) iar ospatarul sau bucatarul sunt atentionati vizual si auditiv de acest fapt. Modulul de bucatarie poate alerta bucatarul daca exista produse al caror timp de preparare a depasit timpul agreat de manager. Rapoartele live arata deasemenea managerului in mod evidentiat daca exista produse in intarziere. Modulul de bucatarie arata in diferite moduri comenzile in lucru, si le organizeaza astfel incat bucatarul sa poata sa le onoreze cat mai eficient.
Un numar nelimitat de workstation-uri (PC), tablete sau imprimante pot fi folosite (si acest lucru este incurajat deoarece se castiga timp cu absenta autentificarii ospatarilor, acest lucru fiind facut automat dupa IP-ul talbetei alocat pentru fiecare ospatar in parte). Ospatarii se pot deasemenea autentifica cu parola sau scanand un cod QR cu orice webcam.
POS-ul poate lansa diverse campanii promotionale, unele foarte haioase, cum ar fi de exemplu o 'ruleta' pe care clientii o pot invarti pentru a castiga shot-uri gratis, sau macar niste aplauze in boxele Pubului :) video aici
POS-ul are integrat un addon 'Music Enqueuer' care lasa clientii pub-ului sa adauge muzica in 'coada' winampului.
Pentru partea de client aplicatia nu necesita download (poate fi rulata din orice browser) nu necesita login, nici macar access internet si este ad-free. Oricum sunt incluse aplicatii pentru client (Ios si Android) disponibile atat pe Appstore cat si pe Google Play

Spre deosebire de POS-urile competitiei, scopul nostru principal in proiectarea aplicatiei a fost acela de a mentine aplicatia sa fie EXTREM de simpla atat pentru proprietari si ospatari cat si pentru clientii barului.
Am reusit sa ne atingem scopul pentru ca firma noastra opereaza un Pub mare si aglomerat in Romania inca din 2004, si am scris codul pas cu pas in conformitate cu realitatile din activitatea unui bar/pub. Nimic din ce este nefolositor nu se regaseste in aplicatie. Rapoartele web (live) arata toate aspectele importante care pot asigura o buna intelegere si 'reglaj fin' a activitatii.

Pretul aplicatiei este de 1900 lei (plus TVA)fara nici o taxa lunara, indiferent de marimea barului. POS-ul poate fi usor si intuitiv setat pentru a fi folosit in barul dvs. (nu necesita cunostinte IT) din interfata de administrare (editare meniu, taxe, etc).

Contactati-ne.

Vezi video-ul de mai jos

Ce livram?

PubOrder POS este impachetat si nu necesita alte softuri aditionale. Ruleaza sub Windows 32/64 si deschide un server web cu tot ceea ce este necesar.
Dupa inregistrare si plata se pot folosi pe durata nedeterminata la intreaga functionalitate de pe pc-ul de pe care s-a facut inregistrarea. Orice update-uri ulterioare sunt gratuite. Daca la un moment dat doriti sa schimbati pc-ul nu trebuie decat sa ne anuntati cu 24 ore inainte.

*Nu aveti nevoie de o conexiune internet permanenta, dar cel putin odata/saptamana este nevoie de access internet pentru o clipa pentru a verifica daca este o copie legitima. Practic poate sa 'pice' internetul pentru o saptamana iar programul va functiona normal.

Cum functioneaza?

O buna idee este sa urmariti video-ul de mai sus.
'Planul barului' (tablesplan) arata mesele cu culori diferite: verde este o masa libera, rosu este o masa ocupata (deci cu cateva comenzi procesate), iar rosu neon o masa ocupata care tocmai a primit o comanda de pe telefonul clientului (de pe aplicatia client). Cand o masa primeste o comanda de la clienti (rosu neon) in boxele barului se aude un nederanjant 'ding!' pentru a averitza ospatarii ca au o comanda noua.
Comenzile trimise de clienti au un status special numit "preorder'. Aceasta comanda "preorder" are nevoie de un simplu 'click' de la ospatar pentru a deveni comanda 'procesata'..asta e tot!

Rapoarte utile

Uram graficele inutile,
asa ca singurul grafic pe care il veti vedea de la noi este uratul gif de mai jos :)
reports
Proprietarul poate vedea diferite rapoarte pe internet in timp real. Cel mai util si folost raport este cel care arata mesele cu comenzile deschise/inchise/in asteptare, produsele sterse de catre ospatari, totaluri comenzi inchise/deschise/incasate cu card/discounturi in timp real.
Bineinteles exista si rapoarte 'istorice'.

Click aici pentru Client Demo Live

screen capture 1

Aplicatia client

Butonul de tip drop-down de unde se selecteaza categoriile (sus)
..si butoanele cu produsele din categoria selectata (jos)
Apasand pe un produs se deschide o fereastra din care se poate selecta cantitatea (default=1) si un buton de trimitere a comenzii pentru produsul respectiv
Dupa ce clientul apasa butonul 'order' se aude 'ding!' in boxdele barului pentru a atentiona ospatarul si masa devine neon-rosu in planul salii de pe POS-server.


screen capture 2

Detalii comanda


Clientii isi pot vedea comenzile procesate sau asteptand sa fie procesate oricand interfata fiind auto-actualizata in permanenta.
In print-screen mai apar 2 butoane:
- cerere nota de plata care chiar printeaza nota de plata si face atent ospatarul ca sa o aduca repede la masa
- un buton pentru alte cerinte catre ospatari
"-Adu-mi te rog gheata si blonda de la masa 21"


Pretul pentru POS este...

1900 lei


... 1900 lei (plus TVA) fara nici o taxa lunara, indiferent de marimea pub-ului cu update-uri ulterioare gratuite!


neurococi.ro - te ciocane la sinapsa


Românul care va rămâne singur-singurel in ţară a împlit astăzi 12 ani.
happy client